سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

تازه نگه داشتن سبزیجات


تازه نگه داشتن سبزیجات

قسمتهای پلاسیده را جدا کنید و باقی آن را با آب سرد شسته و در لای حوله یا پارچه نمداری می پیچیم و برای مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا تر و تازه گردد. برای قابل استفاده کردن …

قسمتهای پلاسیده را جدا کنید و باقی آن را با آب سرد شسته و در لای حوله یا پارچه نمداری می پیچیم و برای مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا تر و تازه گردد. برای قابل استفاده کردن کاهو های پلاسیده برگ های نا سالم را جدا کنید و برگهای سالم را در ظرف آبی که مقداری آب لیمو به آن اضافه کرده ایم قرار می دهیم و برای مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا کاهو ها با طراوت و ترد شوند.

برای ترد کردن کرفس و کاهو سریعترین راه قرار دادن آنها در ظرف آبی است که چند سیب زمینی پوست کنده خام به آن اضافه شده ند.