چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

مربای به


مربای به

به را پوست کنده و قاچ کرده داخل ظرف ریخته و حدود ۵ لیوان آب ریخته (طوری که روی به را بگیرد) در آن را می بندیم
● مواد لازم برای مربای به:
▪ به ۱ کیلو
▪ شکر ۷۵۰ گرم
▪ آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
▪ …

به را پوست کنده و قاچ کرده داخل ظرف ریخته و حدود ۵ لیوان آب ریخته (طوری که روی به را بگیرد) در آن را می بندیم

مواد لازم برای مربای به:

به ۱ کیلو

شکر ۷۵۰ گرم

آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری

هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری( یا هل نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری)

طرز تهیه:

کنده و قاچ کرده داخل ظرف ریخته و حدود ۵ لیوان آب ریخته (طوری که روی به را بگیرد) در آن را می بندیم و روی حرارت می گذاریم تا به کمی پخته شود (ولی له نشود) بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و می ذاریم با حرارت ملایم ۳-۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غلیظ شود بعد آب لیمو و هل را به آن اضافه می کنیم و بعد از چند جوش آن را از روی آتش بر می داریم. ( اگر از هل نکوبیده استفاده کردید همراه با شکر هل را داخل مربا بریزید)

برای درست کردن مربای « به» باید از ابتدا در ظرف بسته باشد و حرارت ملایم باشد تا کاملن رنگ مربا قرمز شود.