چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
مربای به
به را پوست کنده و قاچ کرده داخل ظرف ریخته و حدود ۵ لیوان آب ریخته (طوری که روی به را بگیرد) در آن را می بندیم
مواد لازم برای مربای به:
به ۱ کیلو
شکر ۷۵۰ گرم
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری( یا هل نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری)
طرز تهیه:
کنده و قاچ کرده داخل ظرف ریخته و حدود ۵ لیوان آب ریخته (طوری که روی به را بگیرد) در آن را می بندیم و روی حرارت می گذاریم تا به کمی پخته شود (ولی له نشود) بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و می ذاریم با حرارت ملایم ۳-۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غلیظ شود بعد آب لیمو و هل را به آن اضافه می کنیم و بعد از چند جوش آن را از روی آتش بر می داریم. ( اگر از هل نکوبیده استفاده کردید همراه با شکر هل را داخل مربا بریزید)
برای درست کردن مربای « به» باید از ابتدا در ظرف بسته باشد و حرارت ملایم باشد تا کاملن رنگ مربا قرمز شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان
تهران هواشناسی آیت الله رئیسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا بازنشستگان
سینمای ایران سینما جشنواره کن تلویزیون ازدواج داریوش ارجمند آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه جنگ غزه ترکیه فلسطین آمریکا چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال وزارت ورزش و جوانان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز کاهش وزن خواب رژیم غذایی آلزایمر طول عمر افسردگی مغز انسان سلامت روان