چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آشپزی برای نوپا، پوره گیلاس و کدوحلوایی


پوره گیلاس و کدو حلوائی، مناسب 12-24 ماه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با فویل چرب کرده بپوشانید. تکه‌های کدوحلوائی را روی فویل بچینید.

مواد لازم پوره گیلاس و کدو حلوائی:

کدوحلوائی پوست گرفته و خرد کرده        یک دوم پیمانه
گیلاس هسته گرفته                             5 عدد
ماست کم چرب                                   یک دوم پیمانه
روش تهیه پوره گیلاس و کدو حلوائی:
* فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با فویل چربکرده بپوشانید.
* تکه‌های کدوحلوائی را روی فویل بچینید و به مدت 30-45 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا نرم شود در فر بپزید.
* پس از خنک شدن، کدوحلوائی را همراه با گیلاس و ماست در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.