پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
دلمه برگ مو
مواد لازم
نیم کیلوگرم برگ مو
نیم کیلوگرم سبزی ( تره، گشنیز، جعفری، شوید، مرزه، پیازچه )
یک پیمانه لپه
یک پیمانه بلغور
یک پیمانه برنج
یک عدد پیاز بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل
روغن
برای سس
نصف کاسه ماست
۵ حبه سیر له شده
۳ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز
نمک، زدچوبه و فلفل
روغن
طرز تهیه
۱. سبزی ها را بشویید و خرد کنید.لپه ها را نیم پز کنید.
۲. در یک کاسه بزرگ، لپه، بلغور، برنجی که (فقط شسته شده) و سبزی ها رو با هم مخلوط کنید.
۳. پیازها را با زردچوبه و کمی فلفل قرمز تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را به مخلوط اضافه کنید.
۴. برگ ها را بشویید و خشک کنید. درون هر برگ، نصف قاشق غذاخوری از مخلوط بریزید و به صورت مربع بپیچید.
۵. همه دلمه را کف قابلمه بچینید. ۲ لیوان آبجوش اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود دو ساعت پخته شوند.
۶. برای تهیه سس در یک کاسه، ماست را هم بزنید. سپس سیر را اضافه کنید.
۷. در یک تابه متوسط، پیازها را سرخ کنید. زردچوبه، فلفل، نمک و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست