سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه با پنیر خامه ای


کلوچه با پنیر خامه ای

● مواد لازم:
▪ کره نرم- ۱۱۵ گرم
▪ پنیر خامه ای نرم- ۱۱۵ گرم
▪ وانیل-کمی
▪ آرد-یک و سه چهارم پیمانه
▪ نمک-نوک قاشق مرباخوری
▪ گردو ریز خرد شده-یک پیمانه
▪ خاکه قند-به میزان کافی
▪ شکر-یک …

مواد لازم:

کره نرم- ۱۱۵ گرم

پنیر خامه ای نرم- ۱۱۵ گرم

وانیل-کمی

آرد-یک و سه چهارم پیمانه

نمک-نوک قاشق مرباخوری

گردو ریز خرد شده-یک پیمانه

خاکه قند-به میزان کافی

شکر-یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرفی کره و پنیر خامه ای را هم بزنید تا یکدست و سبک شود. وانیل را اضافه کنید. آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و به تدریج به مخلوط کره و پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید. با افزودن گردو، خمیر کمی حالت شکنندگی پیدا می کند. خمیر را با فاصله و به شکل دلخواه روی سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در ۱۸۰ درجه سلسیوس به مدت ۱۴ دقیقه بگذارید تا این که کمی طلایی شود. کلوچه های پخته را در پودر قند بغلتانید و روی سینی پنجره ای قرار دهید تا خنک شود.