یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

رولت مغزدار پنیر و سبزی


رولت مغزدار پنیر و سبزی

در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.

موادلازم:

نان لواش معمولی ۳ تا ۴ عدد- پیازچه خرد شده ۲ ساقه- جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری- ترخون، گشنیز، ریحان خردشده از هر یک ۲ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری- پنیر سفید ۲۰۰ گرم

مغز گردو یک فنجان - مغز بادام و پسته ( به دلخواه) هرکدام، یک سوم فنجان

طرز تهیه:

در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.

یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگ‌تر از اندازه نان‌‌ها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید.

لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملا پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایه‌‌های رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید.

سعی کنید مواد کاملا روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایه‌‌ها به هم بچسبد.

بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید.

برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برش‌‌های دلخواه در بیاورید.