دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
ذرت پلو با میگو
مواد لازم:
میگو پلویی پاک شده:
۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای:
یک عدد
پودر پیاز:
۲ قاشق غذاخوری
پودرکاری:
۲ قاشق چایخوری
برنج:
۲ پیمانه معادل ۴۰۰گرم
ذرت پخته شده:
۲ لیوان
زردچوبه:
نصف قاشق چایخوری
زعفران آبکرده:
به میزان لازم
کره:
۵۰ گرم
روغن مایع:
۳ قاشق غذاخوری
آب:
۳/۵ پیمانه
نمک:
به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا فلفل دلمهای را به شکل خلالهای ریز خرد کرده و آن را به همراه کره و روغن مایع در قابلمهای گود میریزیم و کمی تفت میدهیم. میگوها را به آن اضافه کرده و سرخ میکنیم به همراه میگو، پودر پیاز، پودر کاری و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم. وقتی میگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ریخته همه را با هم مخلوط میکنیم و برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردهایم به همراه ۵/۳ پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک به مواد اضافه میکنیم. همه را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبکش نمیکنیم و به شکل کتهای دم میکنیم.
زندگی ایده آل
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت سیزدهم
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل بارش باران حج تمتع سیل سلامت سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو مسکن بورس گاز ایران خودرو حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب تئاتر نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس سریال سینما
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی تبلیغات ایرانسل نوآوری دبی گوگل ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری زایمان