دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ذرت پلو با میگو


ذرت پلو با میگو

● مواد لازم:
▪ میگو پلویی پاک شده: ۵۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه‌ای: یک عدد
▪ پودر پیاز: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودرکاری: ۲ قاشق چای‌خوری
▪ برنج: ۲ پیمانه معادل ۴۰۰گرم
▪ ذرت پخته شده: ۲ لیوان
▪ زردچوبه: …

مواد لازم:

میگو پلویی پاک شده:

۵۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای:

یک عدد

پودر پیاز:

۲ قاشق غذاخوری

پودرکاری:

۲ قاشق چای‌خوری

برنج:

۲ پیمانه معادل ۴۰۰گرم

ذرت پخته شده:

۲ لیوان

زردچوبه:

نصف قاشق چای‌خوری

زعفران آب‌کرده:

به میزان لازم

کره:

۵۰ گرم

روغن مایع:

۳ قاشق غذاخوری

آب:

۳/۵ پیمانه

نمک:

به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا فلفل دلمه‌ای را به شکل خلال‌های ریز خرد کرده و آن را به همراه کره و روغن مایع در قابلمه‌ای گود می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. میگوها را به آن اضافه کرده و سرخ می‌کنیم به همراه میگو، پودر پیاز، پودر کاری و زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم. وقتی میگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ریخته همه را با هم مخلوط می‌کنیم و برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده‌ایم به همراه ۵/۳ پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک به مواد اضافه می‌کنیم. همه را با هم مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبکش نمی‌کنیم و به شکل کته‌ای دم می‌کنیم.

زندگی ایده آل

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir