سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

شیرینی زردآلو


شیرینی زردآلو

● مواد لازم
▪ آرد کیک: ۴ لیوان
▪ شکر: یک لیوان و ۲ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر: ۳ قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ کره: ۲۲۶ گرم
▪ تخم مرغ: ۳ عدد
▪ …

مواد لازم

آرد کیک:

۴ لیوان

شکر:

یک لیوان و ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:

۳ قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

کره:

۲۲۶ گرم

تخم مرغ:

۳ عدد

شیر:

یک چهارم لیوان

وانیل:

مقداری

زردآلو:

۱۲۰ گرم

گردوی خردشده:

یک لیوان

طرز تهیه

در ظرف نسبتا بزرگی، آرد، یک لیوان شکر، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

کره سرد را به آرد اضافه کنید و با چنگال و یا نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

در ظرف جداگانه ای، ۳ عدد زرده تخم مرغ، ۲ عدد سفیده تخم مرغ، شیر و وانیل را با هم بزنید و به تدریج به مواد آرد اضافه کنید و با استفاده از چنگال هم بزنید تا خمیرتان به شکل توپ دربیاید. خمیر آماده را به ۲ قسمت کوچک تر و بزرگ تر تقسیم کنید.

خمیر بزرگ تر را بین ۲ کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و در قالب مناسب پهن کنید.

خمیر را به قسمت پایین و بغل قالب چرب شده فشار دهید.

بگذارید آب زردآلو کاملا گرفته شود سپس درون خمیر پهن شده بچینید و با گردو روی آن را بپوشانید.

بقیه خمیر را باز کرده و روی مواد قرار دهید. کناره های خمیر را فشار دهید و روی آن برش های کوچک ایجاد کنید.

با استفاده از برس، باقی مانده سفیده تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید و شکر باقی مانده را روی آن بپاشید.

این شیرینی را در فر که در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.