چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کاهش دهنده خطر سکته


کاهش دهنده خطر سکته

نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که شکلات تلخ یا کاکائو خواص زیادی دارد.

نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که شکلات تلخ یا کاکائو خواص زیادی دارد.

به نقل از سایت «MSN»، کاکائو سرشار از منیزیم است که برای عملکرد بدن از جمله قلب و عضله لازم است.

خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.

ماده مغذی گیاهی به نام «پروآنتوسیانیدین» در کاکائو، از بدن در برابر ماده سرطان زا و سموم محافظت می کند.

کاهش دهنده فشارخون بالاست.

باعث تولید دوپامین ماده شیمیایی در مغز می شود که به فرد حس شادابی می دهد.

کاهش دهنده کلسترول مضر و افزایش دهنده کلسترول مفید است.

از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

مصرف کاکائو میزان آندروفین (تسکین دهنده طبیعی بدن) را افزایش می دهد و درد را نیز کاهش می دهد.

فلاوانوئید موجود در آن آنتی اکسیدان قوی است که رادیکال های آزاد مربوط به پیری و التهاب در بدن را از بین می برد.