چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
عکس های «بینگ» چطور انتخاب می شوند
مایکروسافت، در طی سالها، همواره سعی کرده است که سهم خود را در بازار جستجو بهتر کند. مقامات این شرکت در سال ۲۰۰۹ تصمیم گرفتند که سرویس جستجوی خود را که تا پیش از آن MSN یا Live نامیده میشد، تغییر نام دهند و با انتخاب یک نام جدید و ارتقای ظاهری و تا حدودی هم باطنی، دست به «برند»سازی مجدد بزنند و Bing را معرفی کنند. در هشتم می سال ۲۰۰۹، استیو بالمر در جریان همایشی در سن دیهگو، از راهاندازی بینگ خبر داد و در سوم ژوئن همان سال ۲۰۰۹، بینگ کاملا آنلاین شد.
اما یکی از چیزهای واقعا جذاب در بینگ، تصاویر پشتزمینه آن هستند. این تصاویر واقعا زیبا و با سلیقه انتخاب میشوند و آدم را برای لحظاتی به دنیای دیگری میبرند.
در حالی که صفحه اول سرویس جستجوی گوگل، کاملا ساده است و به جز لوگوی چندرنگ گوگل یا لوگوهای مناسبتی و باکس جستجو و لینکهایی در نوار بالایی، عملا چیز دیگری نمیشود در صفحه اول گوگل پیدا کرد، بینگ سیاست دیگری را دنبال میکند و سعی میکند با عکسهای جذاب، کاربران را به خود جلب کند.
آیا تا به حال فکر کردهاید که این عکسها چطور انتخاب میشوند و در بینگ مورد استفاده قرار میگیرند؟
انتخاب این عکسها، به عهده گروه ویژهای در بینگ است، رئیس این گروه ویژه شخصی به نام «استفانی هورستمنشاف» است که به او حتی لقب ملکه عکسهای بینگ هم دادهاند!
یک هفته در میان، اعضای این گروه تشکیل جلسه میدهند و از بین صدها و گاه هزاران عکس، عکسهایی را انتخاب میکنند. معیار انتخاب عکسها، القای حس کاوش و اکتشاف و همچنین مؤثر بودن عکسها در ایجاد حس و حال سرخوشی در مخاطبان است. معمولا عکسهایی انتخاب میشوند که رنگبندی پرنشاط، زنده و خیرهکنندهای دارند.
معمولا ماهیت عکسهای انتخابشده طوری است که کاربران را کنجکاو میکند که بدانند، عکس از کجا گرفته شده است و در مورد چه چیزی میخواهد توضیح بدهد. بینگ هم با پیشبینی همین کنجکاوی کاربران، در یک اقدام جالب کاری کرده است که وقتی کاربر، ماوس را روی نقاط خاصی از عکس میبرد، توضیحاتی را ببیند. این توضیحات به سرویسهای جستجوی عمومی، عکس یا نقشه بینگ لینک میشوند، تا کاربر هر چه بیشتر درگیر استفاده از بینگ شود و تشویق شود که در آینده باز هم از بینگ استفاده کند. خود این توضیحات و نحوه لینک شدن آنها، کار مستمر اعضای گروه ویژه بینگ است.
بینگ به خاطر اینکه کاربران مناطقی که در آنها سرعت اینترنت، پایین است، دچار مشکل نشوند، ترتیبی داده است که عکسها، همیشه بعد از بارگزاری اولیه صفحه بینگ لود شوند.
بیشتر کاربران، این عکسهای بینگ را دوست دارند، اما در این میان کسانی هم پیدا میشوند که بیشتر عاشق این عکسها هستند، استفانی هورستمنشاف در یکی از مصاحبههای خود از آموزگاری یاد میکند که هر روز در کلاسش، عکسهای بینگ را به دانشآموزانش نشان میدهد و در مورد آنها توضیح میدهد. وبسایتهایی هم در اینترنت وجود دارند که توسط هواداران مشتاق بینگ راهاندازی شدهاند و عکسهای بینگ را به ترتیب زمانی یا موضوعی، آرشیو میکنند، مثل این. استفانی بر این باور است که عکسهای بینگ به کاربران استراحت کوتاهی میدهند و آنها را از تنش زندگی روزانه برای لحظهای هم شده میرهانند و به مسافرتی کوتاه از پشت میز کار و از ورای صفحه مانیتور، میبرند.
بینگ از ۱۴ منبع عمده، برای انتخاب عکسها استفاده میکند، یکی از این منابع، سایت مشهور کوربیس Corbis است که متعلق به شخص بیل گیتس است. به علاوه بینگ و نشنال جئوگرافیک، چندی پیش، تصمیم گرفتند که همکاری مشترکی را شروع کنند.
محبوبیت عکسهای بینگ، باعث شده است که تا حالا چند مسابقه عکاسی هم توسط بینگ برگزار شود، مثلا چندی پیش بینگ، مسابقه عکسی با موضوع مسافرت تابستانی برگزار کرد که از بین حدود ۱۰ هزار عکس دریافتشده، عکس یک عکاس استرالیایی به نام «جرمی سامرز» برنده شد. عنوان این عکس «طوفان روی سیدنی» بود و عکاس، آن را از آپارتمان مادربزرگش گرفته بود. خبر موفقیت او در استرالیا سر و صدای زیاد به پا کرد و عکس او یک روز به عنوان تصویر بینگ، مورد استفاده قرار گرفت.
تیم انتخاب عکس بینگ، به تدریج یاد گرفته است که دقیقتر باشد و در مناسبتهای مختلف، عکس متناسب بگذارد. اما چیز جالبی که آنها متوجهاش شدهاند این است که هر گاه از عکسهای حیوانات کوچک دوستداشتنی استفاده کنند، ترافیک بینگ به میزان محسوسی بالا میرود، چه کسی است که این موجودات را دوست نداشته باشد؟!
علیرضا مجیدی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست