سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مشتری‌های خوب مواد بنجل و تاریخ‌گذشته


مشتری‌های خوب مواد بنجل و تاریخ‌گذشته

برخی افراد هنگام خرید و حتی مصرف مواد خوراکی یا بهداشتی، به تاریخ تولید و انقضای آنها دقت نمی‌کنند و به همین دلیل بعضی فروشندگان معمولا جنس‌های قدیمی‌تر یا حتی بنجل خود را …

برخی افراد هنگام خرید و حتی مصرف مواد خوراکی یا بهداشتی، به تاریخ تولید و انقضای آنها دقت نمی‌کنند و به همین دلیل بعضی فروشندگان معمولا جنس‌های قدیمی‌تر یا حتی بنجل خود را به آنها می‌اندازند!

اگرچه اجناسی که تاریخ انقضایشان به پایان نرسیده، هنوز قابل مصرفند اما هم آن تازگی و کیفیت مناسب را ندارند و هم مدت نگهداریشان کمتر است و باید زودتر مصرف شود.در این حال، چون مشتری‌های خوبی برای چنین فروشندگانی هستید، آنها همراه با غالب کردن این اجناس به شما، منتی هم سرتان می‌گذارند!

مواد تاریخ‌گذشته، اگر باعث ابتلا به بیماری‌های مهلک و مسمومیت‌های شدید یا خفیف نشوند، مزاجتان را به هم خواهند ریخت، حساسیت‌های پوستی و... نصیبتان می‌کنند یا دست‌کم پولتان را هدر رفته خواهند کرد، زیرا ماده‌ای بدون فایده و خاصیت از کف داده را مصرف کرده‌اید.

آگاهی از چنین موضوعی از آن رو مهم است که بدانید تاریخ مصرف داشتن برخی مواد مثل چای یا حتی دستمال کاغذی در باور برخی افراد واقعا تعجب‌برانگیز است! ناگفته معلوم است هر چه تاریخ خرید یا مصرف مواد به زمان تولید آن نزدیک‌تر باشد و به شیوه نگهداری آن بیشتر اهمیت دهید، سلامت خود و مدیریت اقتصادی شخصیتان را پایدارتر کرده‌اید. پس، از باب نمونه، تاریخ انقضا و شرایط نگهداری برخی مواد را بدانید که احتمالا کمتر به آن توجه داشته‌اید:

نان:

پنج تا شش روز درون یخچال، دو ماه به صورت فریز

ادویه آشپزخانه:

دو سال در شیشه‌های سربسته و در جای خشک

شکر:

دو سال در جای خشک

چای:

از ۱۸ ماه تا دو سال (بسته به نوع)

آجیل:

شش تا هفت ماه در فریزر

جوش‌شیرین:

دو سال در محل خشک و ظرف دربسته

آرد:

هفت ماه در جای خنک و ظرف دربسته

دستمال کاغذی:

سه سال

سس‌های مایونز و گوجه:

تا شش ماه درون یخچال

نبات:

۱۸ ماه تا ۱ سال در جای خشک، خنک و ظرف شیشه‌ای



همچنین مشاهده کنید