سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
ماهی کنجدی با سس مرکبات
مواد لازم برای برای ۴ نفر
۴ عدد ماهی حلوایی فیله شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲ ق.س دانه کنجد
۱ ق.س روغن زیتون
یک دوم فنجان آب پرتغال
۲ عدد پرتغال پوست کنده و قسمت شده
۱ عدد لیمو- ۲ ق.س پیازچه
طرز تهیه
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و کنجد را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون تابه ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیلههای ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده تزئین کنید.
ارزش غذایی
کالری :
۲۱۳
چربی:
۷
پروتئین :
۲۳
فیبر:
۳
سدیم:
۱۶۲
کربوهیدرات:
۱۵
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران هواشناسی پلیس هلال احمر آموزش و پرورش سردار رادان سیل سلامت قوه قضاییه مشهد سیل مشهد بارش باران
یارانه یارانه نقدی قیمت دلار بورس قیمت خودرو خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی تلویزیون لیلا حاتمی سینما هنرمندان شعر سینمای ایران سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
امیرعبداللهیان رژیم صهیونیستی ترکیه روسیه ولادیمیر پوتین آمریکا غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه حماس چین
فوتبال پرسپولیس استقلال رییس جمهور لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی بارسلونا
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی استرس آلزایمر زیبایی کاهش وزن پزشک طبیعت