چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
ماهی کنجدی با سس مرکبات
مواد لازم برای برای ۴ نفر
۴ عدد ماهی حلوایی فیله شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲ ق.س دانه کنجد
۱ ق.س روغن زیتون
یک دوم فنجان آب پرتغال
۲ عدد پرتغال پوست کنده و قسمت شده
۱ عدد لیمو- ۲ ق.س پیازچه
طرز تهیه
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و کنجد را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون تابه ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیلههای ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده تزئین کنید.
ارزش غذایی
کالری :
۲۱۳
چربی:
۷
پروتئین :
۲۳
فیبر:
۳
سدیم:
۱۶۲
کربوهیدرات:
۱۵
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست