سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
خورش بامیه
مواد لا زم ( برای ۳ تا ۲ نفر)
بامیه ۷۵۰ گرم
گوشت ماهیچه با استخوان ۷۵۰ گرم ( بدون استخوان نیم کیلو)
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
سیر ۱ پره کوچک
زردچوبه ۱ قاشق
روغن ۳ قاشق
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه خورد می کنیم میشوییم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم آب گوشت کامل کشیده شود.
بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه مینماییم . برای آنکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نماییم . بعد بامیه را می شوییم و ظرف مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک برآن اضافه مینماییم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزی آن خارج نشود . سپس بامیه را در صافی می ریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از دوسه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و می گذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست