چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه دوبل


سوپ گوجه دوبل

● این کاسه از شرق می‌آید
سوپ گوجه فرنگی یک سوپ پرطرفدار در همه جای دنیاست که در ایران هم البته با رسپی‌های خانگی به اشکال مختلف پخته می‌شود.

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ گوجه‌فرنگی: …

این کاسه از شرق می‌آید

سوپ گوجه فرنگی یک سوپ پرطرفدار در همه جای دنیاست که در ایران هم البته با رسپی‌های خانگی به اشکال مختلف پخته می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوجه‌فرنگی:

یک کیلو گرم

آب مرغ:

نیم لیتر

رب گوجه‌فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

زیره:

یک قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز تند:

یک قاشق غذاخوری

کره بادام زمینی:

۳ قاشق غذاخوری

سیر:

۴ حبه یا بیشتر

سوسیس:

یک عدد اسلایس شده

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

به میزان لازم

روش تهیه :

این یک غذای درجه یک، لذیذ و فوق‌العاده است که پختنش در کسری از لحظه صورت می‌گیرد. در واقع وقتی شما تصمیم به پخت این سوپ می‌گیرید، خودتان را با قاشق درون کاسه‌ای تصور کنید که لبالب با سوپ نارنجی رنگ قصه ما پر شده است. این را گفتیم که شروع کنید.

۱. روغن زیتون را داغ می‌کنید و سیر خرد شده را در آن تفت می‌دهید.

۲. فلفل قرمز و زیره را به مخلوط اضافه می‌کنید.

۳. وقتی مطمئن شدید فلفل قرمز گرم شده است به ترتیب کره بادام زمینی و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌کنید.

۴. وقتی این خمیر رنگ ثابتی گرفت و کمی جوشید گوجه‌فرنگی خرد شده را به آن اضافه می‌کنید و در انتظار جوش خوردن و مخلوط شدن عناصر این ترکیب می‌مانید.

۵. حالا آب مرغ را اضافه می‌کنید.

۶. بعد از ۵ دقیقه جوشیدن، با میکسر سوپ را خوب میکس کرده و دیگر با اضافه کردن نمک، منتظر آماده شدن آن می‌مانید. ۵ تا ۰۱‌دقیقه جوشیدن کافی است.

۷. برای سرو کردن، یک سوسیس که از عرض خرد شده است را سرخ کرده و تکه‌های آن را روی سوپ می‌اندازید.

۸. قاشق را با فوت درون دهان مبارک گذاشته و لذتش را ببرید.

نکته:

کنار این غذا می‌توانید از نان گریل شده با روغن زیتون استفاده کنید که طعم خیلی خوبی دارد.

فوت آشپزی

چرا گوجه فرنگی را پوست می‌کنیم؟

سوپ گوجه‌فرنگی باید یکنواخت باشد. برای این مسئله لازم است پوست گوجه‌فرنگی به طرز آسانی کنده شود. اگر مخالفتی ندارید، مراحل پوست‌کنی در این عکس‌ها کاملا توضیح داده شده است:

ـ با نوک چاقو خراش‌های ظریفی به گوجه فرنگی می‌دهیم.

ـ گوجه‌فرنگی را ۲ تا ۳ دقیقه درون قابلمه‌ای که آب در آن قل قل می‌کند، می‌اندازیم.

ـ به محض این‌که گوجه‌ها را درآوردیم، آن‌ها را درون کاسه آب یخ می اندازیم.

پوست‌ها را سریع با دست از گوجه جدا کنید.

ـ همان‌طور که گفتیم این مراحلی بود برای جدا کردن پوست گوجه فرنگی که قرار است محتوای اصلی سوپ ما را تشکیل بدهد. به این وسیله از همه گوجه‌های عزیز عذرخواهی می‌کنیم!



همچنین مشاهده کنید