یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

تارت پنیر و خرما


تارت پنیر و خرما

● مواد لازم برای تهیه خمیر:
ـ آرد: ۳۷۵ گرم
ـ کره: ۲۲۰ گرم
ـ پودربادام: ۵۰ گرم
ـ پودرشکر: ۵۰ گرم
ـ پودر دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
ـ آب سرد: ۶۰ میلی‌لیتر
ـ زرده تخم‌مرغ: یک عدد

● مواد لازم …

مواد لازم برای تهیه خمیر:

ـ آرد: ۳۷۵ گرم

ـ کره: ۲۲۰ گرم

ـ پودربادام: ۵۰ گرم

ـ پودرشکر: ۵۰ گرم

ـ پودر دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری

ـ آب سرد: ۶۰ میلی‌لیتر

ـ زرده تخم‌مرغ: یک عدد

مواد لازم برای داخل تارت

ـ پنیر ماسکارپونه: ۳۰۰ گرم

ـ خرمای هسته گرفته: ۴۰۰ گرم

ـ پودرشکر: ۴۰ گرم

ـ خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

ـ پودردارچین: ۲ قاشق چای‌خوری

ـ مغز گردوی ریز شده: ۱۲۵ گرم

ـ تخم‌مرغ: ۴ عدد

ـ آرد: ۵۰ گرم

روش تهیه:

تمامی مواد را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر مطلوب حاصل شود. خمیر را داخل سلفون پیچیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهیم؛ دوباره خمیر را یک ساعت در دمای محیط قرار می‌دهیم سپس داخل قالب مخصوص تارت به قطر ۳۰ سانتی‌متر پهن کرده و روی سطح آن را حفره ایجاد می‌کنیم. (توسط چنگال یا وسیله مخصوص) برای رویه، پنیر، خامه، دارچین، تخم‌مرغ و پودرشکر را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا یکدست شوند. آرد را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم و وقتی همزن را کنار گذاشتیم خرمای هسته گرفته شده و گردوی خرد شده را اضافه کرده، با لیسک به هم می‌زنیم و روی خمیر می‌ریزیم. قالب را به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم تا روی تارت طلایی شود.

مجله زندگی ایده آل