یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

فلافل نخود


فلافل نخود

● مواد لازم:
▪ نخود پخته: یک لیوان
▪ پیاز خرد شده: یک عدد کوچک
▪ پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری
▪ پودر زیره: ۲ قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و …

مواد لازم:

نخود پخته:

یک لیوان

پیاز خرد شده:

یک عدد کوچک

پودر فلفل:

یک قاشق مرباخوری

پودر زیره:

۲ قاشق مرباخوری

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

جعفری خرد شده:

۳ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن

تمامی مواد را در مخلوط کن بریزید تا با هم مخلوط شود. مواد را برای چند ساعت در یخچال نگه دارید. روغن را داغ کنید و مواد را به اندازه گردو گلوله و سپس صاف کنید و به مدت ۴ دقیقه هر ۲ طرف را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. فلافل آماده را به همراه نان، کاهو، گوجه فرنگی و سس دلخواه سرو کنید.