جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی‌های خمیری برای تزئین یخچال و کابینت


شیرینی‌های خمیری برای تزئین یخچال و کابینت

● مواد و وسایل لازم:
▪ پودر نشاستهٔ ذرت ۱ لیوان
▪ چسب چوب ۱ لیوان
▪ گلیسیرین ۵/۱ قاشق غذاخوری
▪ وازلین ۱ قاشق غذاخوری
▪ قالب شیرینی
▪ وردنه
▪ رنگ روغنی زرد ـ قهوه‌ای ـ قرمز
▪ سیاه‌دانه …

مواد و وسایل لازم:

پودر نشاستهٔ ذرت ۱ لیوان

چسب چوب ۱ لیوان

گلیسیرین ۵/۱ قاشق غذاخوری

وازلین ۱ قاشق غذاخوری

قالب شیرینی

وردنه

رنگ روغنی زرد ـ قهوه‌ای ـ قرمز

سیاه‌دانه و خلال پسته

قیچی

آهن‌ربا

طرز تهیهٔ خمیر ایتالیائی

۱) در یک ظرف پلاستیکی تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا گلوله‌ای داخل آن نباشد و صاف و یک‌دست شود.

۲) ته یک ظرف لعابی را چرب کنید و مواد را به آرامی داخل آن بریزید روی بخار کتری قرار دهید.

۳) به مدت ۵ الی ۸ دقیقه بماند، سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن بپزد.

۴) بعد از آماده شدن، خمیر را با کمی وازلین خوب ورز دهید و لای یک دستمال نخی بپیچید. بعد آن را لای کیسه فریزر گذاشته و در یخچال قرار دهید و به‌تدریج از آن استفاده کنید.

مراحل انجام کار برای تهیهٔ شیرینی

۱) گلوله‌ای از خمیر به اندازهٔ یک نارنگی برداشته و مقدار خیلی کمی رنگ زرد (به اندازهٔ یک عدس) به آن آغشته کنید و آن را به آرامی ورز دهید تا به رنگ شیری درآید.

۲) خمیر را روی سطح صافی مانند شیشه یا سینی گذاشته و با وردنه آن را باز کنید، به طوری که قطر خمیر به ۳ میلی‌متر برسد.

۳) قالب شیرینی را روی خمیر قرار دهید و با فشار دست، تکه‌ها را به‌صورت لوزی و یا دایره جدا کنید.

۴) برای شکلاتی کردن روی شیرینی، گلوله‌ای از خمیر به رنگ قهوه‌ای را برداشته و آن را با وردنه باز کنید.

۵) قالب شیرینی را روی آن گذاشته و تکه‌ای از آن را جدا کنید و سپس به‌وسیلهٔ چسب به روی لایهٔ شیری رنگ قبلی بچسبانید.

۶) برای درست کردن بادام روی شیرینی، گلولهٔ کوچکی از خمیر را به رنگ قهوه‌ای برداشته و آن را به شکل مغز بادام فرم دهید.

۷) به‌وسیلهٔ لبهٔ کارد چند شیار روی بادام ایجاد کنید و آن را به‌وسیلهٔ چسب چوب به روی شیرینی بچسبانید. در ضمن، از مغز بادام طبیعی نیز جهت این‌کار می‌توانید استفاده کنید.

۸) برای تزئین هر چه بیشتر روی شیرینی می‌توانید سیاه دانه و خلال پسته و بادام نیز به‌کار ببرید.

۹) در پایان تکهٔ کوچکی از آهن‌ربا را بریده و در پشت شیرینی‌ها بچسبانید.

راحله شوخان