سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

قزل‌آلای سرخ شده


قزل‌آلای سرخ شده

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ماهی قزل‌آلای پاک کرده: ۲ عدد هر کدام ۷۵۰ گرم
▪ روغن مایع: یک‌دوم پیمانه۱۲۵ میلی‌لیتر
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ آرد: یک‌دوم پیمانه

● روش تهیه:
درون و روی …

مواد لازم برای ۴ نفر

ماهی قزل‌آلای پاک کرده:

۲ عدد هر کدام ۷۵۰ گرم

روغن مایع:

یک‌دوم پیمانه۱۲۵ میلی‌لیتر

نمک و فلفل:

به میزان لازم

آرد:

یک‌دوم پیمانه

روش تهیه:

درون و روی ماهی را نمک فراوان پاشیده و ۲۰ دقیقه صبر کرده چون این کار گوشت ماهی را طعم‌دار می‌کندو از متلاشی شدن آن جلوگیری می‌کند.

ماهی را شسته و کاملا خشک کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و ماهی را به آرامی در آرد بغلتانید، سپس به آرامی داخل روغن قرار داده و آن را سرخ کنید. پس از ۶ دقیقه ماهی را به آرامی برگردانده و سمت دیگر ماهی را نیز همان مدت سرخ کنید. روغن ماهی را با دستمال کاغذی گرفته و با سبزیجات آب‌پز یا برنج سرو کنید.

توصیه های ویژه

ماهی را در هنگام سرخ کردن فقط یک بار برگردانید تا خرد نشود.

حرارت شعله‌ها با هم متفاوت است، پس موقعی ماهی را برگردانید که پوست آن کاملا برشته شده باشد.

این دستور تنها به این جهت ارائه شد که ممکن بود بعضی از خوانندگان محترم روش‌های دشواری را برای سرخ کردن ماهی به کار ببرند، در صورتی که سرخ کردن ماهی بسیار آسان است.