چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
قزلآلای سرخ شده
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزلآلای پاک کرده:
۲ عدد هر کدام ۷۵۰ گرم
روغن مایع:
یکدوم پیمانه۱۲۵ میلیلیتر
نمک و فلفل:
به میزان لازم
آرد:
یکدوم پیمانه
روش تهیه:
درون و روی ماهی را نمک فراوان پاشیده و ۲۰ دقیقه صبر کرده چون این کار گوشت ماهی را طعمدار میکندو از متلاشی شدن آن جلوگیری میکند.
ماهی را شسته و کاملا خشک کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و ماهی را به آرامی در آرد بغلتانید، سپس به آرامی داخل روغن قرار داده و آن را سرخ کنید. پس از ۶ دقیقه ماهی را به آرامی برگردانده و سمت دیگر ماهی را نیز همان مدت سرخ کنید. روغن ماهی را با دستمال کاغذی گرفته و با سبزیجات آبپز یا برنج سرو کنید.
توصیه های ویژه
ماهی را در هنگام سرخ کردن فقط یک بار برگردانید تا خرد نشود.
حرارت شعلهها با هم متفاوت است، پس موقعی ماهی را برگردانید که پوست آن کاملا برشته شده باشد.
این دستور تنها به این جهت ارائه شد که ممکن بود بعضی از خوانندگان محترم روشهای دشواری را برای سرخ کردن ماهی به کار ببرند، در صورتی که سرخ کردن ماهی بسیار آسان است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست