سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
قزلآلای سرخ شده
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزلآلای پاک کرده:
۲ عدد هر کدام ۷۵۰ گرم
روغن مایع:
یکدوم پیمانه۱۲۵ میلیلیتر
نمک و فلفل:
به میزان لازم
آرد:
یکدوم پیمانه
روش تهیه:
درون و روی ماهی را نمک فراوان پاشیده و ۲۰ دقیقه صبر کرده چون این کار گوشت ماهی را طعمدار میکندو از متلاشی شدن آن جلوگیری میکند.
ماهی را شسته و کاملا خشک کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و ماهی را به آرامی در آرد بغلتانید، سپس به آرامی داخل روغن قرار داده و آن را سرخ کنید. پس از ۶ دقیقه ماهی را به آرامی برگردانده و سمت دیگر ماهی را نیز همان مدت سرخ کنید. روغن ماهی را با دستمال کاغذی گرفته و با سبزیجات آبپز یا برنج سرو کنید.
توصیه های ویژه
ماهی را در هنگام سرخ کردن فقط یک بار برگردانید تا خرد نشود.
حرارت شعلهها با هم متفاوت است، پس موقعی ماهی را برگردانید که پوست آن کاملا برشته شده باشد.
این دستور تنها به این جهت ارائه شد که ممکن بود بعضی از خوانندگان محترم روشهای دشواری را برای سرخ کردن ماهی به کار ببرند، در صورتی که سرخ کردن ماهی بسیار آسان است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس غزه آمریکا رافائل گروسی رهبر انقلاب حج مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب قوه قضاییه سیل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت خودرو خودرو مالیات ایران خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان
تئاتر دفاع مقدس سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی صدا و سیما سینما
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه رفح چین اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه مصر طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری مایکروسافت گوگل ناسا تلفن همراه ماهواره
بیماران خاص کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی بیمه دندانپزشکی فشار خون سبزیجات