پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

کیک گردویی


کیک گردویی

● مواد لازم:
▪ آرد- ۳ لیوان
▪ شکر - یک لیوان
▪ بکینگ پودر - ۴ قاشق مرباخوری
▪ نمک - نصف قاشق مرباخوری
▪ وانیل - یک قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ زده شده - یک عدد درشت
▪ شیر - یک و نیم لیوان
▪ روغن …

مواد لازم:

آرد- ۳ لیوان

شکر - یک لیوان

بکینگ پودر - ۴ قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

وانیل - یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ زده شده - یک عدد درشت

شیر - یک و نیم لیوان

روغن مایع - دو قاشق غذاخوری

گردو خرد شده - سه چهارم لیوان

طرز تهیه:

مواد خشک را با هم الک کنید و سپس با مواد خیس مخلوط کنید. گردو را به مواد فوق اضافه کنید و در قالب مناسبی که با کاغذ روغنی پوشانده شده، بریزید. قالب را در فری که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید. این کیک مخصوص صبحانه است و می توانید آن را با کره میل کنید.