چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کوفته کباب


گوشت مغز ران گوساله  :  ۵۰۰ گرم
پیاز  :  ۳ عدد
تخم مرغ  :  ۳ عدد
آرد سفید  :   قدری
نان سفید  :   قدری
جعفری ساطوری شده  :   قدری
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری
پیاز سبز  :   قدری
گوشت ران را چرخ کرده پیاز را خرد …

گوشت مغز ران گوساله  :  ۵۰۰ گرم

پیاز  :  ۳ عدد

تخم مرغ  :  ۳ عدد

آرد سفید  :   قدری

نان سفید  :   قدری

جعفری ساطوری شده  :   قدری

نمک  :   قدری

فلفل  :   قدری

پیاز سبز  :   قدری

گوشت ران را چرخ کرده پیاز را خرد نموده قدری نان را خیس شده و جعفری و نمک و فلفل و زرده تخم مرغ را با مخلوط فوق بیامیزید و کوفته بسازید و در آرد بغلطانید.

سپس کوفته‌ها را سرخ کرده آن را در قاب چیده اطرافش را با جعفری و پیازچه خرد کرده آرایش بدهید.