دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

دسر طالبی


دسر طالبی

طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخم‌ها جدا کنید.

مواد لازم:

۱ عدد طالبی متوسط

۲ ق‌س پودر ژلاتین + ۱ ق‌چ

۱/۲ پیمانه خامه صبحانه

۴ ق‌س شکر

طرز تهیه:

۱. طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخم‌ها جدا کنید. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوط‌کن یا غذاساز می‌توان استفاده کرد و هم می‌توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد.

۲. پوره طالبی را در قابلمه‌ای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.

۳. دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد. حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود.

۴. قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه وقتی تیغه‌های یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید.

۵. دسر را در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.