شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
دسر شکلاتی
فر را از قبل، با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. پودر کاکائو را با خاک قند و مقدار کمی شیر مخلوط کنید. این مخلوط را به باقیمانده شیر اضافه کرده، خوب هم بزنید. سپس مخلوط را در یک قابلمه بریزید. بگذارید به جوش آید. تخم مرغ را در ظرف جداگانهای بشکنید و این مخلوط داغ را کمکم به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. این مخلوط را از صافی رد کنید تا کاملاً یکدست شود. مخلوط را در دو ظرف غذای یکنفره بریزید. ظرفها را در سینی مخصوص فر بگذارید. داخل سینی آب جوش بریزید تا نصف ارتفاع ظرفها را بگیرد. سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مواد داخل ظرفها حرارت ببینند و دسر خود را بگیرد. سپس سینی را بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری شورای نگهبان
تب دنگی تهران هواشناسی گرمای هوا قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پشه آئدس پلیس گرما شهر تهران
قیمت خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو بازنشستگان مسکن
عاشورا سینمای ایران فضای مجازی کربلا امام حسین (ع) سینما تلویزیون امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
اینترنت فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن ترامپ روسیه چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور سپاهان
سامسونگ هوش مصنوعی ناسا ویندوز گوگل موبایل عیسی زارع پور سرعت اینترنت فیلترینگ
ویتامین سکته مغزی سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی