یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
دسر شکلاتی

فر را از قبل، با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. پودر کاکائو را با خاک قند و مقدار کمی شیر مخلوط کنید. این مخلوط را به باقیمانده شیر اضافه کرده، خوب هم بزنید. سپس مخلوط را در یک قابلمه بریزید. بگذارید به جوش آید. تخم مرغ را در ظرف جداگانهای بشکنید و این مخلوط داغ را کمکم به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. این مخلوط را از صافی رد کنید تا کاملاً یکدست شود. مخلوط را در دو ظرف غذای یکنفره بریزید. ظرفها را در سینی مخصوص فر بگذارید. داخل سینی آب جوش بریزید تا نصف ارتفاع ظرفها را بگیرد. سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مواد داخل ظرفها حرارت ببینند و دسر خود را بگیرد. سپس سینی را بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست