شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

دسر شکلاتی


دسر شکلاتی

فر را از قبل، با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. پودر کاکائو را با خاک قند و مقدار کمی شیر مخلوط کنید. این مخلوط را به باقی‌مانده شیر اضافه کرده، خوب …

فر را از قبل، با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. پودر کاکائو را با خاک قند و مقدار کمی شیر مخلوط کنید. این مخلوط را به باقی‌مانده شیر اضافه کرده، خوب هم بزنید. سپس مخلوط را در یک قابلمه بریزید. بگذارید به جوش ‌آید. تخم مرغ را در ظرف جداگانه‌ای بشکنید و این مخلوط داغ را کم‌کم به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. این مخلوط را از صافی رد کنید تا کاملاً یکدست شود. مخلوط را در دو ظرف غذای یک‌نفره بریزید. ظرف‌ها را در سینی مخصوص فر بگذارید. داخل سینی آب جوش بریزید تا نصف ارتفاع ظرف‌ها را بگیرد. سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مواد داخل ظرف‌ها حرارت ببینند و دسر خود را بگیرد. سپس سینی را بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.