یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

پیاز ترشی | طرز تهیه پیاز ترشی


مواد لازم پیاز ترشی


پیاز پوست کنده     2 کیلو گرم
نعناع     1 کیلو گرم
سیر     500 گرم
سرکه     به مقدار لازم
 


پیاز ترشی | طرز تهیه پیاز ترشی

طرز تهیه پیاز ترشی



    نعناع را پاک کرده (می توان به جای نعناع تازه از 2 الی 3 قاشق غذاخوری نعناع خشک و نرم استفاده نمود.)و تمیز می شوییم. سپس آن را می گذاریم تا کمی خشک گردد.
    پوست سیرها را می کنیم و آنها را با نعناع چرخ می کنیم. پوست پیازها را نیز می گیریم و پس از شستن، کاملاً خشک می کنیم.
    داخل یک شیشۀ تمیز و خشک، یک ردیف پیاز می ریزیم و مقداری از مخلوط سیر و نعناع روی آن می ریزیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و باز مقداری از مخلوط سیر را روی آن می ریزیم. باز هم یک ردیف پیاز می ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می کنیم.
    پس از پر شدن شیشه، روی آن سرکه می ریزیم به طوری که سرکه روی پیازها را بگیرد. سپس در شیشه را بسته و آن را می گذاریم در جای تاریک تا جا بیفتد.
 


پیاز ترشی | طرز تهیه پیاز ترشی

نکات تکمیلی در مورد پیاز ترشی

پیاز ترشی جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

پیاز ترشی ، طرز تهیه پیاز ترشی