یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
پیاز ترشی | طرز تهیه پیاز ترشی
پیاز پوست کنده 2 کیلو گرم
نعناع 1 کیلو گرم
سیر 500 گرم
سرکه به مقدار لازم
نعناع را پاک کرده (می توان به جای نعناع تازه از 2 الی 3 قاشق غذاخوری نعناع خشک و نرم استفاده نمود.)و تمیز می شوییم. سپس آن را می گذاریم تا کمی خشک گردد.
پوست سیرها را می کنیم و آنها را با نعناع چرخ می کنیم. پوست پیازها را نیز می گیریم و پس از شستن، کاملاً خشک می کنیم.
داخل یک شیشۀ تمیز و خشک، یک ردیف پیاز می ریزیم و مقداری از مخلوط سیر و نعناع روی آن می ریزیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و باز مقداری از مخلوط سیر را روی آن می ریزیم. باز هم یک ردیف پیاز می ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می کنیم.
پس از پر شدن شیشه، روی آن سرکه می ریزیم به طوری که سرکه روی پیازها را بگیرد. سپس در شیشه را بسته و آن را می گذاریم در جای تاریک تا جا بیفتد.
پیاز ترشی جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست