سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
شمار زیادی از مردم آمریكا از گیاهان دارویی استفاده میكنند
بسیاری از افراد به پزشكان معالج خود درباره استفاده همیشگیشان از این نوع داروها نكتهای نمیگویند. زیرا این افراد به نظر میرسد كه به داروهای گیاهی به عنوان یك دارو نگاه نمیكنند. این تحقیقات نشان میدهد از آنجا كه داروهای پزشكی به آسانی به عنوان منابع غذایی روزمره به فروش میرسند، هیچگاه به آنها به عنوان دارویی مؤثر كه همچون سایر داروها تجویز میشوند، نگریسته نمیشود. اكنون یك مطالعه جدید نشان میدهد عدم ارایه اطلاعات لازم در خصوص مصرف این نوع داروها از سوی بیمار به پزشك، آن هم پیش از انجام عمل جراحی میتواند خطرناك باشد. حتی برخی از مردم آمریكا نیز بر این باور هستند كه داروهای گیاهی در واقع نسخهای طبیعی از سایر داروهای شیمیایی هستند.
در همین خصوص «چون سو یوآن» مدیر اجرایی مركز تانگ در حوزه تحقیقات داروهای گیاهی دانشگاه شیكاگو میگوید: تنها به واسطه این نكته كه یك چیز طبیعی است، این به معنی آن نیست كه نیازی نباشد تا دكتر شما اطلاعی در خصوص مصرفش از سوی شما نداشته باشد.
وی میافزاید: برای یك پزشك این نكته بسیار مهم است كه بداند بیمارش تحت عنوان داروی گیاهی، چه نوع داروهایی مصرف میكند. این مقام پزشكی دانشگاه شیكاگو به همراه تیم تحت امرش در تحقیقات اخیر خود، ۱۱ داروی گیاهی رایج میان مصرفكنندگان آمریكایی را مورد بررسی و مطالعه خود قرار دادند. آنها دریافتند كه مصرف هریك از این داروهای گیاهی پیش از انجام عمل جراحی از سوی بیمار میتواند به افزایش یا كاهش ضربان قلب بیمار منجر شود. آنها همچنین دریافتند مصرف این داروها در زمان پیش از عمل جراحی موجب آن خواهد شد تا خطر خونریزی افزایش یافته و همچنین سیستم ایمنی بدن بر هم خورد و در نهایت واكنش بدن به حالتهایی همچون درد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. بر همین اساس، این پزشك و تیم همراهش با توجه به این نكته كه از زمان توقف مصرف اینگونه داروهای گیاهی اثر آنها بین دو روز تا سه هفته در بدن فرد باقی خواهد ماند، بر آن شدند تا در قالب توصیههای پزشكی بیمارانی كه قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرند را در خصوص مصرف این داروها برخوردارند.
سیر: حداقل هفت روز قبل از عمل جراحی
سنبل الطیب: تحت نظر پزشك و تا زمانی كه او تجویز میكند، مصرف شود.
این پزشك معتقد است: حدود ۲۲ درصد از افرادی كه قرار است مورد عمل جراحی قرار بگیرند، تا پیش از این عمل، از نوعی از داروهای گیاهی استفاده میكنند با این حال بر اساس اعلام نظر دكتر جاناتان ماس، این آمار میتواند از این هم بالاتر باشد، زیرا بسیاری از افراد كه این نوع داروها را مصرف میكنند به هنگام پرسشهای دكتر خود، اطلاعاتی در این باره ارایه نمیكنند.
پروفسور ماس از دانشگاه شیكاگو آمریكا در این باره افزود: حتی زمانی كه از بیمار خود درباره میزان مصرفش از این داروها اطلاعاتی كسب میكنید نمیدانید كه این مقدار در حقیقت چقدر بوده است زیرا اگر هم میزان كلی آن را بدانید، باز هم تفاوتهایی وجود دارد. همچنین خانم ماری آن ریچاردسون از انستیتو ملی مركز ملی سلامتی داروهای جایگزین و كامل كننده آمریكا گفت: این مسأله قطعا یك مشكل است. یكی از دلایل اصلی كه بیماران درباره اینگونه داروها صحبت نمیكنند این است كه پزشكان هرگز از آنها سوال نمیكنند و یا اینكه آنها فكر میكنند كه ممكن است برخی پاسخهای منفی از بیماران خود بشنوند و یا اینكه فكر میكنند پزشكان هیچ چیز در این باره نمیدانند كه در همان حال فكر میكنند از دیدگاه عمومی یك حقیقت هستند.
وی افزود: این موضوع باید بیشتر مطرح شود و پزشكان باید به بیماران خود اجازه دهند تا درباره اینگونه داروها و مصرفشان صحبت كنند. پروفسور ماس میگوید: شمار افراد بیماری كه پس از انجام عمل جراحی به واسطه مصرف داروهای گیاهی پیش از این عمل جراحی، دچار مشكلاتی نشدهاند به صدها مورد میرسند با این حال این رقم میتواند قله یك كوه یخی باشد، زیرا هیچ نوع سیستمی برای گزارش چنین شكایاتی وجود ندارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست