سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
بیسکویت شکلاتی با فندق
مواد لازم:
فندق تفت داده و خرد شده:
یک پیمانه
شکلات نیمه شیرین خرد شده:
۱۲۰گرم
شکر:
یک پیمانه
آرد:
یک و سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو:
یک سوم پیمانه
پودر قهوه فوری:
یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین:
یک قاشق مرباخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
وانیل:
کمی
تخم مرغ:
۳عدد درشت
طرز تهیه:
فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در دستگاه غذاساز، شکر و شکلات خرد شده را هم بزنید تا کاملا خرد شود. در کاسه بزرگی آرد، پودر کاکائو، پودر قهوه، جوش شیرین و نمک را الک کنید. تخم مرغ و وانیل را هم بزنید و مخلوط شکلات و شکر و مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وسط کار فندق خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید. با دست آغشته به آرد، خمیر را به ۲قسمت به شکل تنه درخت و هریک به طول ۲۵سانتی متر و پهنای ۵سانتی متر شکل دهید و با فاصله ۷.۵ سانتی متر روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۰دقیقه بپزد. پس از پخت اول بگذارید به مدت ۱۰دقیقه روی سینی پنجره سیمی خنک شود. سپس شیرینی را برش بزنید و روی سینی بچینید و دوباره به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکویت ترد شود. البته اگر می خواهید نرم تر باشد، از پخت دوم صرف نظر کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست