پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت شکلاتی با فندق


بیسکویت شکلاتی با فندق

● مواد لازم:
▪ فندق تفت داده و خرد شده: یک پیمانه
▪ شکلات نیمه شیرین خرد شده: ۱۲۰گرم
▪ شکر: یک پیمانه
▪ آرد: یک و سه چهارم پیمانه
▪ پودر کاکائو: یک سوم پیمانه
▪ پودر قهوه فوری: یک قاشق …

مواد لازم:

فندق تفت داده و خرد شده:

یک پیمانه

شکلات نیمه شیرین خرد شده:

۱۲۰گرم

شکر:

یک پیمانه

آرد:

یک و سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو:

یک سوم پیمانه

پودر قهوه فوری:

یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

وانیل:

کمی

تخم مرغ:

۳عدد درشت

طرز تهیه:

فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در دستگاه غذاساز، شکر و شکلات خرد شده را هم بزنید تا کاملا خرد شود. در کاسه بزرگی آرد، پودر کاکائو، پودر قهوه، جوش شیرین و نمک را الک کنید. تخم مرغ و وانیل را هم بزنید و مخلوط شکلات و شکر و مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وسط کار فندق خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید. با دست آغشته به آرد، خمیر را به ۲قسمت به شکل تنه درخت و هریک به طول ۲۵سانتی متر و پهنای ۵سانتی متر شکل دهید و با فاصله ۷.۵ سانتی متر روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۰دقیقه بپزد. پس از پخت اول بگذارید به مدت ۱۰دقیقه روی سینی پنجره سیمی خنک شود. سپس شیرینی را برش بزنید و روی سینی بچینید و دوباره به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکویت ترد شود. البته اگر می خواهید نرم تر باشد، از پخت دوم صرف نظر کنید.