پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بستنی زعفرانی


بستنی زعفرانی

●مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۴ لیوان
وانیل: یك سوم قاشق چایخوری
زعفران: یك سوم قاشق چایخوری
شكر: یك و نیم لیوان
گلاب: ۱ لیوان
ثعلب: یك دوم قاشق مرباخوری
● طرز تهیه
ثعلب و وانیل …

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

شیر: ۴ لیوان

وانیل: یك سوم قاشق چایخوری

زعفران: یك سوم قاشق چایخوری

شكر: یك و نیم لیوان

گلاب: ۱ لیوان

ثعلب: یك دوم قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ثعلب و وانیل و شكر را مخلوط كرده و تخم مرغها را به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا سفت شود و به آن شیر و گلاب اضافه كرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش آید، بعد بگذارید خنك شود، زعفران را در یك قاشق آب حل كرده و اضافه كنید و در فریزر قرار دهید، مرتب مایه بستنی را هم بزنید تا كش بیاید و بستنی سفت شود، بستنی قابل مصرف است.