دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
این کیک شوهرتان را عاشق شما می کند
کیک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بیعیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست میآید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفهای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آنها را بدانید هیچوقت کیکتان خراب نخواهد شد.
۱- از مصرف تخممرغ سرد اجتناب کنید
معلوم است که میدانید باید قبل از پختن کیک کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد اما خیلیها با تخممرغ این کار را نمیکنند. درصورتی که اگر تخممرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان بهخوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکههای کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه، فراموش نکنید، فقط ۵ ثانیه در مایکروویو بگذارید. برای گرم کردن تخممرغها هم میتوانید آنها را در یک ظرف پر از آب گرم برای چند دقیقه غوطهور کنید.
۲- آرد را به درستی اندازه کنید
آرد را با قاشق در پیمانه اندازهگیری کنید و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچوقت آرد را با پیمانه از بسته آن برندارید چون آرد فشرده شده و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید آرد در پیمانه جمع میشود.
۳- برای چرب کردن کف قالب از برس مخصوص استفاده کنید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضیجاها به قالب میچسبد. کره باید کاملا همگن در ته قالب پخش شود. کره کاملا نرم شده را با قاشق بردارید، برس را روی آن بکشید و با دقت با برس همه جای قالب را چرب کنید. اگر برس در دسترس ندارید، میتوانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴- تا جایی که میتوانید قالب را نزدیک به مرکز گرما در فر قرار دهید
میدانید که باید حتما فر را از قبل گرم کرده باشید اما قالب را در فر گذاشتن تکنیکهای دیگری هم دارد. پنجره وسط همیشه بهترین مکان است. سعی کنید، قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این دقت داشته باشید قالب به هیچ وجه به دیوارههای فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالاتر میرود. اگر میخواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آنها را تا جایی که میتوانید در فر پخش کنید.
۵- قالب را هنگام پخت بچرخانید
چرخاندن قالب در فر پخت یکنواخت کیک را تضمین میکند. باید صبر کنید حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابهجا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده با زاویه دیگری بپزد.
۶- برای مالیدن خامه کیک را وارونه کنید
پشت کیک معمولا صافتر است. میتوانید برای درست کردن کیکهای لایهای کیک را برگردانید و پشت آن را خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، میتوانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینما مهاجرت نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب