دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
این کیک شوهرتان را عاشق شما می کند
![این کیک شوهرتان را عاشق شما می کند](/web/imgs/16/11/yy1ll1.jpeg)
کیک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بیعیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست میآید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفهای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آنها را بدانید هیچوقت کیکتان خراب نخواهد شد.
۱- از مصرف تخممرغ سرد اجتناب کنید
معلوم است که میدانید باید قبل از پختن کیک کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد اما خیلیها با تخممرغ این کار را نمیکنند. درصورتی که اگر تخممرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان بهخوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکههای کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه، فراموش نکنید، فقط ۵ ثانیه در مایکروویو بگذارید. برای گرم کردن تخممرغها هم میتوانید آنها را در یک ظرف پر از آب گرم برای چند دقیقه غوطهور کنید.
۲- آرد را به درستی اندازه کنید
آرد را با قاشق در پیمانه اندازهگیری کنید و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچوقت آرد را با پیمانه از بسته آن برندارید چون آرد فشرده شده و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید آرد در پیمانه جمع میشود.
۳- برای چرب کردن کف قالب از برس مخصوص استفاده کنید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضیجاها به قالب میچسبد. کره باید کاملا همگن در ته قالب پخش شود. کره کاملا نرم شده را با قاشق بردارید، برس را روی آن بکشید و با دقت با برس همه جای قالب را چرب کنید. اگر برس در دسترس ندارید، میتوانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴- تا جایی که میتوانید قالب را نزدیک به مرکز گرما در فر قرار دهید
میدانید که باید حتما فر را از قبل گرم کرده باشید اما قالب را در فر گذاشتن تکنیکهای دیگری هم دارد. پنجره وسط همیشه بهترین مکان است. سعی کنید، قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این دقت داشته باشید قالب به هیچ وجه به دیوارههای فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالاتر میرود. اگر میخواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آنها را تا جایی که میتوانید در فر پخش کنید.
۵- قالب را هنگام پخت بچرخانید
چرخاندن قالب در فر پخت یکنواخت کیک را تضمین میکند. باید صبر کنید حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابهجا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده با زاویه دیگری بپزد.
۶- برای مالیدن خامه کیک را وارونه کنید
پشت کیک معمولا صافتر است. میتوانید برای درست کردن کیکهای لایهای کیک را برگردانید و پشت آن را خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، میتوانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست