پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
گوشت جانشینهای بهتری هم دارد
مصرف حبوبات، سویا، انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترین جایگزینهای گوشت قرمز هستند که علاوه بر تامین مواد آلی و معدنی مورد نیاز بدن مانع بروز کم خونی و فقر آهن میشوند. تحقیقات ثابت کرده رژیم غذایی سرشار از سبزی و میوه تازه میتواند از بروز بسیاری از بیماریها از جمله سرطانها جلوگیری کند ولی مشکلی که ممکن است با حذف گوشت قرمز و سفید برای افراد پیش بیاید، فقدان مواد آلی و معدنی موجود در گوشت است که بدن به آن نیاز دارد.
آجیلها منبع مهم امگا ۳ هستند. بلغور گندم و دانههای حبوبات علاوه بر ویتامین گروهB تامینکننده پتاسیم و فسفر مورد نیاز بدن هستند. نوعی از قارچهای گوشت دار و پرحجم هم میتوانند طعم و مزه گوشت را برای مصرفکننده تداعی کنند.
سیب سبز
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست