پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

گوشت جانشین‌های بهتری هم دارد


گوشت جانشین‌های بهتری هم دارد

مصرف حبوبات، سویا، انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز هستند که علاوه بر تامین مواد آلی و معدنی مورد نیاز بدن مانع بروز کم خونی و فقر آهن می‌شوند. …

مصرف حبوبات، سویا، انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز هستند که علاوه بر تامین مواد آلی و معدنی مورد نیاز بدن مانع بروز کم خونی و فقر آهن می‌شوند. تحقیقات ثابت کرده رژیم غذایی سرشار از سبزی و میوه تازه می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان‌ها جلوگیری کند ولی مشکلی که ممکن است با حذف گوشت قرمز و سفید برای افراد پیش بیاید، فقدان مواد آلی و معدنی موجود در گوشت است که بدن به آن نیاز دارد.

آجیل‌ها منبع مهم امگا ۳ هستند. بلغور گندم و دانه‌های حبوبات علاوه بر ویتامین گروه‌B تامین‌کننده پتاسیم و فسفر مورد نیاز بدن هستند. نوعی از قارچ‌های گوشت دار و پرحجم هم می‌توانند طعم و مزه گوشت را برای مصرف‌کننده تداعی کنند.

سیب سبز

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir