سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
پیتزا مرغ و کلم
مواد لازم
یک چهارم فنجان روغن کانولا
چهار فنجان آرد ذرت
نصف فنجان لوبیا قرمز
یک چهارم فنجان ریحان
یک قاشق غذاخوری سس تند
یک چهار فنجان آب لیموترش تازه
دو فنجان کلم قرمز خرد شده
یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
سه عدد فلفل قرمز
نصف فنجان خامه ترش
۲۰۰ گرم سینه مرغ
یک فنجان آب
یک عدد تخم مرغ
طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.
سارادرفشان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست