سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

پیتزا مرغ و کلم


پیتزا مرغ و کلم

● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان روغن کانولا
▪ چهار فنجان آرد ذرت
▪ نصف فنجان لوبیا قرمز
▪ یک چهارم فنجان ریحان
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ یک چهار فنجان آب لیموترش تازه
▪ دو فنجان …

مواد لازم

یک چهارم فنجان روغن کانولا

چهار فنجان آرد ذرت

نصف فنجان لوبیا قرمز

یک چهارم فنجان ریحان

یک قاشق غذاخوری سس تند

یک چهار فنجان آب لیموترش تازه

دو فنجان کلم قرمز خرد شده

یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه

سه عدد فلفل قرمز

نصف فنجان خامه ترش

۲۰۰ گرم سینه مرغ

یک فنجان آب

یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه

سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.

در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.

لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.

سارادرفشان