جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی لقمه سیب
مواد لازم:
سیب یک کیلو
تخم مرغ ۳عدد
پودر شکر ۲پیمانه
مارگارین یا کره ۵۰گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک مقداری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
آرد ۵/۱ پیمانه
نشاسته ۲قاشق سوپخوری
آب لیمو ۲قاشق سوپخوری
آب سرد ۲قاشق سوپخوری
رندهی لیمو یک قاشق چایخوری
پودر شکر و پسته به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
دارچین ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر این شیرینی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخممرغ را اضافه کرده و پس از آن آب لیمو و آب را به مخلوط بیافزایید. نشاسته، آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مایهی تخممرغ و کره اضافه نمایید.حال خمیر آماده است.
سیبها را از ارتفاع یا عرض برش دهید (هر برش به قطر نیم ساعت). سپس آنها را خشک کنید. برش های سیب را داخل دارچین زده و در خمیر آماده شده فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید.
روغن اضافهی سیبهای سرخ شده را گرفته و پس از آن روی آنها پودرقند و پسته بپاشید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست