شنبه, ۲۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 15 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری)



	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب
دسر مگنولیا

دسر مگنولیا به دلیل اینکه با هزینه کمی می توان آن را درست کرد، طرفداران بسیاری دارد. در اینجا طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای 5 نفر آموزش می دهیم.


مواد لازم جهت تهیه دسر مگنولیا

 شیر 3 لیوان
 شکر نصف لیوان
 آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
 نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ 1 عدد
 بیسکوییت (هر نوع بیسکوییت ساده ای می تواند باشد) 100 گرم
 وانیل نصف قاشق چای خوری
 موز 2 عدد 
 خامه قنادی 2 پیمانه


طرز تهیه دسر مگنولیا

1- آرد را الک می کنیم و کمی روی گاز تفت می دهیم.


	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب


2- شیر را داخل ظرفی ریخته و کمی روی حرارت گرم می کنیم. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و کامل هم می زنیم. بعد از آن نشاسته را اضافه می کنیم و مواد را کامل مخلوط می کنیم. (حواسمان باشد که مواد گلوله گلوله نشود)


	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب


3- آرد را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به حالت فرنی دربیاید و پس از چند جوش زیر آن را خاموش می کنیم.


	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب


4- در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ را با وانیل مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و آن قدر هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس گاز را روشن می کنیم و به مدت یک دقیقه مواد را روی آن هم می زنیم.


	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب


5- خامه را چند دقیقه از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد سپس با همزن آن قدر هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد و بعد به موادی که درست کرده بودیم اضاقه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.


	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب


6- بیسکوییت ها را کامل خرد کرده، گردوها را ریز می کنیم و موزها را برش می زنیم.

در این قسمت مواد اصلی دسر مگنولیا آماده است. حال باید داخل ظرف های مورد نظر ریخته و تزیین کنیم.


آماده سازی ظرف ها برای سرو کردن دسر

کمی از مواد را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم. برای لایه های بعد، بیسکوییت، موز و سپس گردو می ریزیم. و دوباره همین لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود. و روی همه مواد را با موز و شکلات خرد شده تزیین می کنیم.

سپس به مدت 7 الی 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا همه مواد خوب ببندد و بعد طعم یک دسر خوشمزه و لذیذ را تجربه می کنیم.



	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب


	طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری) | وب

چند نکته:
• می توان به جای موز از توت فرنگی نیز استفاده کرد.
• می توان به جای خرد کردن بیسکوییت ها، آنها را یکی یکی روی مواد گذاشت.
• دسر مگنولیا هر چه زمان بیشتری در یخچال بماند طعم بهتری خواهد داشت.

گروه آشپزی وب