جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
سالاد مرغ و کاری
مواد لازم سالاد مرغ و کاری
سینهی مرغ 2 نصفه ، پخته و خردشده
کرفس خردشده
1.4 پیمانه
پیاز 4عدد، خردشده
گردو خردشده 2 قاشق غذاخوری
زغالاخته له شده 2 قاشق غذاخوری
سیب سبز 1 عدد، خردشده
مایونز 5 تا 7 قاشق غذاخوری
پودر کاری 1قاشق چایخوری
جعفری خردشده 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
سینههای مرغ را در یک ماهیتابهی متوسط ریخته و تا بالای آن آب بریزید. بگذارید آب جوش بیاید. شعله را کم کرده، درب ماهیتابه را گذاشته و برای 15 تا 20 دقیقه بپزید، تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد. آب آن را خارج کرده و بگذارید مرغ خنک شود.
مرغ پخته را خردکرده و در یک کاسهی بزرگ بگذارید. کرفس، پیاز، گردو، زغالاخته و سیب خردشده را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید.
در یک کاسهی کوچک 5 قاشق غذاخوری مایونز، پودر کاری و جعفری را ترکیب کنید. هم بزنید.
ترکیب سس را به مرغ اضافه کنید. هم بزنید. بچشید و در صورت نیاز مایونز یا کاری بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را برای طعم بهتر بریزید.
سالاد مرغ کاری را با برگهای کاهو یا سبزیجات خردشده سرو کرده یا داخل ساندویچ بریزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل