جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

سالاد مرغ و کاری


سالاد مرغ و کاری

طرز تهیه غذایی لذیذ برای خانواده ی شما

مواد لازم سالاد مرغ و کاری

سینه‌ی مرغ 2 نصفه ، پخته و خردشده

کرفس خردشده

1.4 پیمانه

پیاز 4عدد، خردشده

گردو خردشده 2 قاشق غذاخوری

زغال‌اخته له شده 2 قاشق غذاخوری

سیب سبز 1 عدد، خردشده

مایونز 5 تا 7 قاشق غذاخوری

پودر کاری 1قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده 1 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

روش تهیه

سینه‌های مرغ را در یک ماهیتابه‌ی متوسط ریخته و تا بالای آن آب بریزید. بگذارید آب جوش بیاید. شعله را کم کرده، درب ماهیتابه را گذاشته و برای 15 تا 20 دقیقه بپزید، تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد. آب آن را خارج کرده و بگذارید مرغ خنک شود.

مرغ پخته را خردکرده و در یک کاسه‌ی بزرگ بگذارید. کرفس، پیاز، گردو، زغال‌اخته و سیب خردشده را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید.

در یک کاسه‌ی کوچک 5 قاشق غذاخوری مایونز، پودر کاری و جعفری را ترکیب کنید. هم بزنید.

ترکیب سس را به مرغ اضافه کنید. هم بزنید. بچشید و در صورت نیاز مایونز یا کاری بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را برای طعم بهتر بریزید.

سالاد مرغ کاری را با برگ‌های کاهو یا سبزیجات خردشده سرو کرده یا داخل ساندویچ بریزید.