یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
سالاد مرغ و کاری
مواد لازم سالاد مرغ و کاری
سینهی مرغ 2 نصفه ، پخته و خردشده
کرفس خردشده
1.4 پیمانه
پیاز 4عدد، خردشده
گردو خردشده 2 قاشق غذاخوری
زغالاخته له شده 2 قاشق غذاخوری
سیب سبز 1 عدد، خردشده
مایونز 5 تا 7 قاشق غذاخوری
پودر کاری 1قاشق چایخوری
جعفری خردشده 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
سینههای مرغ را در یک ماهیتابهی متوسط ریخته و تا بالای آن آب بریزید. بگذارید آب جوش بیاید. شعله را کم کرده، درب ماهیتابه را گذاشته و برای 15 تا 20 دقیقه بپزید، تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد. آب آن را خارج کرده و بگذارید مرغ خنک شود.
مرغ پخته را خردکرده و در یک کاسهی بزرگ بگذارید. کرفس، پیاز، گردو، زغالاخته و سیب خردشده را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید.
در یک کاسهی کوچک 5 قاشق غذاخوری مایونز، پودر کاری و جعفری را ترکیب کنید. هم بزنید.
ترکیب سس را به مرغ اضافه کنید. هم بزنید. بچشید و در صورت نیاز مایونز یا کاری بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را برای طعم بهتر بریزید.
سالاد مرغ کاری را با برگهای کاهو یا سبزیجات خردشده سرو کرده یا داخل ساندویچ بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست