جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
سم نزدایی
▪ معتادان را مار نگزیده كه سم زدایی می كنیم
سخنرانی در سمینار سراسری اعتیاد ، چالش ها و درمان ها ، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان آبانماه ۸۱
● متن سخنرانی
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم
فلك را سقف بشكافیم و طرحی نو در اندازیم
اگر غم لشگر انگیزد كه خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
چو در دست است رودی خوش بزن مطرب سرودی خوش
كه دست افشان غزل خوانیم و پای گوبان سراندازیم
یكی از عقل می لافد یكی طامات می بافد
بیا كین داوری ها را به پیش داور اندازیم
بله یكی از عقل می لافد و یكی طامات می بافد؟
جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند
من مهندس الكترونیك بودم و یك محقق در الكترونیك بودم ، از بد حادثه به اینجا پناه آورده ام ، من تمامی پزشكان و روانپزشكان را از صمیم قلب دوست دارم ، انسان را دوست دارم ، علم را دوست دارم ، به من می گفتند تو مهندس برقی ، نباید در علم پزشكی و روان پزشكی و اعتیاد مداخله كنی چون درسش را نخوانده ای ، پاسخ من این بود:
من خود اعتیادم ! من خود مواد مخدرم ! من خود كتاب اعتیادم ! من ویروس اعتیادم ! من خود جرمم ! من خود بیمارم ! من در دم و درمانم ! من ۱۷ سال معتاد حرفه ای بوده ام و قریب پنج سال از اعتیاد آزادورها هستم ، من زبان دارم . خودم خودم را برای شما تعریف می كنم . نقاط ضعف و قدرتم را بیان می كنم ، برای شما می گویم درد چیست و درمان چیست به شما میگویم با روشهای موجود درمان شده ام یا نه ! شما بعنوان عالم و دانشمند قضاوت كنید ، من هر چه می گویم آرزو میكردم پزشك یا روانپزشك بودم تا شما مرا می پذیرفتید ، ولی خداوند نخواست و زندگی مرا بگونه ای دیگر رقم زد و خواست من بیش از ۲۰ سال روی سیستم های پیچیده صنعتی كار كنم و عیب آنها را مشخص كنم ولی در همان حال به اعتیاد كشیده شدم و با كوله باری از بدبختی های اعتیاد عاقبت بفكر عیب یابی خودم افتادم .
تجربیاتم را در كتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر منشر نمودم . كه تاكنون ۵ نوبت تجدید چاپ شده و اكثر نقاط كور درمان اعتیاد در این كتاب شكافته شده و روش جدید درمان اعتیاد ابداع گردیده است .
من دست یك یك شما هموطنان خودم را می فشارم . در ۲۱ ژوئن سال ۲۰۰۰ طبق اعلامیه NIDA سازمان دارویی وابسته به وزارت بهداشت آمریكا، روش درمان اعتیاد ، تدریجی پله ای ، كه اینجانب طراحی نمودم ، كه درمان اعتیاد با استفاده از خود مواد مخدر بعنوان دارو می باشد ، بعنوان بهترین و كم خطرترین و با راندمان ترین روش اعلام گردید و ۱۵ كشور بزرگ جهان آن را تائید نمودند و اكنون هزاران ، هزار نفر با استفاده از این روش درمان شده اند یا در حال درمان هستند ، برای من گریه آور است كه در داخل كشورم هنوز عزیزان از این موضوع اطلاع ندارند و حتی چون من پزشك نیستم روی سخنانم بعضی ها حتی فكر هم نمی كنند، من با اكثر خبرگزاری های معتبر جهان مصاحبه
داشته ام ، با هیئت های علمی انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، اسپانیا ، نشست داشته و طبق دلیل روش های آنها را نقد كرده ام و نقاط ضعف آنها را بیان نمودم .
به اولین كنگره پزشكی سراسری ایران در زاهدان مقاله علمی صورت مسئله اعتیاد را ارائه كردم كه پذیرفته شد در آن مقاله روش های درمان اعتیاد موجود را مردود اعلام كردم .
اكنون طبق بخشنامه مركز دانشگاه آزاد این مقاله و سایر مقالات من برای استفاده استادان و دانشجویان به بیش از ۱۵۰ دانشگاه ارسال شده است ، در بیش از ۲۰ دانشگاه سخنرانی داشته ام . اكنون دبیر کل کنگره ۶۰ و عضو هیئت مدیره آن هستم ، مركز تحقیقاتی و گروه درمانی كنگره ۶۰ را بنیان نهادم و تمامی روش ها و قوانین آن را مكتوب نمودم .
كنگره ۶۰ هم اكنون یكی از موفق تریم نوع گروه درمانی در سطح جهان می با شد ، همه روزه دانشجویانی برای تحقیق نزد من می آیند و رساله خود را می نویسند هم اكنون صدها نمونه كه به درمان قطعی رسیده اند ، تریاك ، هروئین ، ترزیق و قرص و اعتیادهای وحشتناك نزد من می باشند و آماده هستند هر كجا كه بگوئید بیایند و سخن بگویند مگر برای اثبات هرگونه علم یا سخن علمی راهی جز بوته آزمایش و تجربه وجود دارد؟
اكنون در هفته ۱۴ جلسه گروه درمانی كنگره ۶۰ در ۵ نقطه تهران برگزار می شود كه حداقل افراد گروه از ۵۰ نفر تا ۴۰۰ نفر می باشند و همه خدمات بصورت رایگان ارائه می گردد.
ما سر شوریدگان را به كجا باید شد !
● معتادان را مار نگزیده كه سم زدایی می كنیم !
سم امر نسبی است و سم زدایی در پزشكی كاربرد ویژه ای دارد.
مواد مخدر برای كسانیكه آن را مصرف نمی كنند سم است و حتی اثر كشنده دارد اما برای فرد معتاد كه هر روز آن را مصرف می كند مثل سم عمل نمی كند .
اعتیاد مسمومیت مزمن نیست ، هر كس این تعریف را ارائه نموده است مفهوم سم و اعتیاد را نشكافته است .
ـ اعتیاد :
جایگزینی مزمن است . چون مواد مخدر خارجی دقیقاً جایگزین سیستمهای تولید كننده مواد شبه افیونی و سیستم درد بدن شده است ، ( مثل : اندروفین ها ، دینورفین ها و آنكفالین ها و ...)
این تعریف « مسمومیت مزمن » جهانی را گمراه نموده است چون در این تعریف ، مسئله سم مطرح می شود و فردی كه سم مصرف كرده باید سم زدایی شود.
ما اگر بخواهیم شخص معتاد به مواد مخدر را سم زدایی كنیم نیازی به روشهای آنچنانی و پر هزینه نیست . كافی است نصف قاشق چایی خوری جوهر لیمو در آب حل نمائیم و یا یك استكان آب لیمو و یك كاسه ترشی به فرد معتاد بخورانیم تا ظرف مدت كوتاهی سم زدایی شود. دیگر نه نیاز به بیهوشی می باشد و نه جراحی مغز و نه تعویض خون و غیره ....
اما در تعریف جایگزینی ، جایگزین مطرح می شود ، مواد مخدر جایگزین مواد شبه افیونی بدن شده و نباید جایگزین را به یكباره حذف نمائیم .
ما زمانی می توانیم جایگزین را حذف كنیم كه سیستم تولید كننده مواد شبه افیونی بدن راه اندازی شده با شد.
امروز در سطح جهان معتادان خواستار و علاقمند به درمان و رهایی از اعتیاد را گروه گروه به مسلخ سم زدایی می برند و چون جواب نمی گیرند می گویند : اعتیاد درمان ندارد و معتاد اراده! ؟
كسی نیست سئوال كند : خارج كردن تركش بمبهای جنگی از یك شهری كه ۱۰ سال تمام بمباران شده چه اثری روی خرابیهای تاسیسات شهری دارد ، و خارج كردن بقایای بمبهای مواد مخدر از جسم شخص معتاد ، چه اثری روی تخریبهای جسم او دارد. مضافاً به اینكه جسم انسان ، خود به خود سه روزه بقایای مواد مخدر را از جسم معتاد خارج می كند ولی ما بدون توجه به مكانیزم جسم ، مواد جایگزین را خارج می كنیم و زلزله ای را در حدود ۸ ریشتر در جسم معتاد بوجود می آوریم كه اثرات بسیار مخرب و نابود كننده دارد!
به فضل خداوند اكنون ۱۴ اصل از اعتیاد را مطرح می نمایم تا به كمك دانشمندان عزیز تكمیل گردد:
۱) اصل یكم : مواد مخدر
ماده مخدر به ماده ای گفته می شود كه انسان را از حالت تعادل طبیعی خارج نماید . بنابر این به غیر از مواد مخدر شناخته شده الكل ، حشیش و داروهای روان گردان عادت آور كه بدون تجویز پزشك متخصص مورد استفاده قرار گیرند نیز ماده مخدر محسوب می گردند.
۲) اصل دوم : معتاد كیست
معتاد فرد بیماریست كه بر اثر استفاده مكرر از مواد مخدر در قسمت جسم ، روان و جهان بینی (تفكر و اندیشه ) او تخریب ایجاد گردیده و از تعادل خارج شده است .
۳) اصل سوم : جایگزینی
اعتیاد مسمومیت مزمن نیست ، اعتیاد جایگزینی مزمن است ، چون مواد مخدر خارجی جایگزین مواد مخدر داخلی یا جسم گردیده است .
۴) اصل چهارم :روان
معتاد بیما راست . اما بیمار الزاماً و ذاتاً روانی نیست ! همانطوریكه انسان مست بیمار روانی نیست . حركات نامعقول او اثرات الكل است و همینطور اختلالات رفتاری فرد معتاد در اثر مصرف یا عدم مصرف مواد مخدر می باشد .
۵) اصل پنجم : زمان
طول درمان اعتیاد در اكثر مواد مخدر مثل تریاك ، هرویین ، الكل ، داروها در قسمت جسم یا راه اندازی سیستمهای تولید كننده مواد شبه افیونی بدن حدوداً ۱۱ ماه است و مثل فرآیند حاملگی ، زمان بخصوص دارد و ما طول درمان را با هیچ دارویی نمی توانیم كاهش اساسی بدهیم .
توضیح اینكه : این مدت ۱۱ ماه فقط در اثر تجربه های گوناگون بدست آمده است .
۶) اصل ششم : بهترین دارو
بهترین و كاملترین دارو برای درمان هرگونه اعتیاد همان مواد مخدر مصرفی فرد معتاد است كه در طول زمان طبق محاسبات دقیق میزان مصرف آن را كاهش می دهیم تا به موازات كاهش مصرف مواد مخدر سیستمهای از كار افتاده جسم فرصت بازسازی خود را داشته باشند . برای الكل ، الكل ، برای تریاك ، تریاك ، برای هروئین ، تریاك ، جون هروئین و تریاك هر دو از یك خانواده هستند و پایه هر دو مرفین است .
۷) اصل هفتم : عكس العملهای جسم
عوارض قطع ناگهانی مصرف در خانواده تریاك شامل دو بخش است :
الف ) عكس العملها یا اختلالات آشكار ، طول درمان یك تا دو هفته .
علائم :اسهال ،عطسه ، خمیازه ، آب ریزش بینی و چشم ، بی خوابی ، استخوان درد ، پرش عضلات .
ب ) عكس العملها یا اختلالات پنهان ، طول درمان ده ماه و نیم .
علائم : افسردگی ، تنبلی ، بی خوابی ، عدم میل به زندگی ، بالا رفتن میل جنسی ، ناتوانی جنسی ، تمایل به خودكشی ، كند ذهنی .
علت : عدم تعادل سیستمهای شبه افیونی بدن .
توضیح : بعضی از مواد مخدر مثل حشیش فقط علكس العملهای پنهان را دارد به همین دلیل فكر
می كنند حشیش اعتیاد ندارد.
۸ ) اصل هشتم : سم زدایی
قطع سریع مواد مخدر یا سم زدایی باعث ایجاد شوك مخرب در فرد معتاد می شود و ترمیم اثرات این تخریب بسیار مشكل و در بعضی موارد غیر قابل جبران است . بنا براین ، بستری ، بیهوشی ، و درمانهای سرپایی امروزی به منظور سم زدایی فاكتورهای غلط در درمان اعتیاد هستند !
۹) اصل نهم : داروهای روانی یا روان گردان
برای درمان اعتیاد بایستی فقط از داروهای استاندارد درمان اعتیاد استفاده شود و استفاده از داروهای خواب آور ، روان گردان ، ضد افسردگی و داروهایی كه مربوط به بیماران روانی می باشد ، فرآیند درمان اعتیاد را به تعویق می اندازد و شخص دوباره به اعتیاد برمی گردد. در حالیكه به مصرف این داروها نیز عادت كرده است ، عوارض طولانی مدت این داروها به مراتب بیش از مواد مخدری مثل تریاك و هروئین است .
۱۰) اصل دهم : گروهبندی معتادان
معتادین به سه گروه اصلی تقسیم می شوند :
الف) نامزدهای اعتیاد یا معتادان تفریحی كه مواد مخدر را به صورت تفننی مصرف می كنند این افراد معتادان آینده را تشكیل می دهند ، شایسته است پیشگیری به عمل آید.
ب ) معتادان دوستار اعتیاد ، شایسته است مهار گردند.
ج ) معتادان خواستار رهایی از اعتیاد ، شایسته است درمان شوند.
۱۱) اصل یازدهم : روشهای ترك و درمان اعتیاد
الف) ترك سقوط آزاد یا قطع سریع مواد مخدر بدون استفاده از هرگونه ماده ای .
ب ) ترك شبه سقوط آزاد یا اصطلاحاً سم زدایی .
ج ) ترك سنتی با استفاده از مواد مخدر مصرفی و كاهش آن در مدت كوتاه حدوداً ۲۰ روز
د ) روش درمان تدریجی یا پله ای : روش ابداعی اینجانب كه مشروح آن در كتاب عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر به چاپ رسیده است در این روش مواد مخدر مصرفی یا داروی جایگزین كه مطابق با استانداردهای جهانی باشد در طول مدت ۱۱ ماه به تدریج كاهش می یابد و به صفر می رسد.
توضیح : اعتیاد موضوعی فقط رفتاری نیست كه آن را ترك نماییم . اعتیاد بیماری است و بیماری ترك ندارد و بایستی درمان شود.
۱۲) اصل دوازدهم : تعادل
درمان اعتیاد ، فوق ترك اعتیاد است و رسیدن به تعادل ، فوق درمان است اشخاصی كه پس از ترك اعتیاد به اعتیاد بازگشت می نمایند در اثر عدم تعادل جسم آنهاست كه درمان نشده است .
اشخاصی كه پس از درمان جسم به اعتیاد بازگشت می نمایند در اثر عدم تعادل جهان بینی آنهاست زیرا در طول درمان بایستی روی تفكر و جهان بینی یا نگرش فرد معتاد كار شود و از حالت افیونی بودن خارج شود تا به تعادل جسمی ، روانی و جهان بینی برسد .
۱۳) اصل سیزدهم : آگاهی
بزرگترین اصل در پیشگیری ،مهار و درمان اعتیاد آگاهی است مشروط به اینكه فرد پیشگیری كننده ، مهار كننده و درمان كننده اعتیاد ، خودش اعتیاد را كاملاً بشناسد و آن طوریكه اعتیاد هست نه آن طوریكه تصویر می نمایند چون اعتیاد در شروع كار بسیار جذابیت دارد و در آخر بدبختی .
۱۴) اصل چهاردهم :
هیچ فرد یا پزشگ یا روانپزشك ، روانشناس كه اعتیاد را به صورت تخصصی نخوانده و كارآموزی نكرده است نمی تواند و نباید معتادان را درمان نماید. چون هر معتاد الزاماً بیمار روانی نیست !
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست