یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مجله ویستا

ترشی هویج و ترب سفید


ترشی هویج و ترب سفید

▪ مواد لازم:
- آب ولرم- یک پیمانه
- سرکه سفید- یک چهارم پیمانه
- شکر- ۲ قاشق غذاخوری
- نمک- ۲ قاشق مرباخوری
- هویج پوست شده و نازک برش خورده- ۲۵۰ گرم
- ترب سفید پوست شده و نازک برش خورده ۲۵۰ …

مواد لازم:

- آب ولرم- یک پیمانه

- سرکه سفید- یک چهارم پیمانه

- شکر- ۲ قاشق غذاخوری

- نمک- ۲ قاشق مرباخوری

- هویج پوست شده و نازک برش خورده- ۲۵۰ گرم

- ترب سفید پوست شده و نازک برش خورده ۲۵۰ گرم.

طرز تهیه:

آب، سرکه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید تا شکر و نمک کاملا در آب حل شود. هویج و ترب را در شیشه مناسب بچینید و با مایع آماده شده بپوشانید و پس از یک ساعت به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید و مصرف کنید.