یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

روش تهیه‌ی فلافل با سیب زمینی


روش تهیه‌ی فلافل با سیب زمینی

● مواد لازم:
نخود خام: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خام: ۱عدد متوسط
پیاز: ۱عدد
تخم مرغ: ۱عدد
مغز نان باگت یا همبرگر: ۱عدد
نمک و مقادیر زیادی فلفل
زردچوبه:کمی

● طرز پخت:
* نخودها را از شب قبل خیس …

مواد لازم:

نخود خام: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی خام: ۱عدد متوسط

پیاز: ۱عدد

تخم مرغ: ۱عدد

مغز نان باگت یا همبرگر: ۱عدد

نمک و مقادیر زیادی فلفل

زردچوبه:کمی

طرز پخت:

* نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار هم آبش را عوض کنید تا نفخش از بین برود.

* خمیر داخل نان‌ها را که درآوردید در مقدار کمی شیر خیس کنید.

* بعد آن‌ها را درون بلندر یا مخلوط‌کن بریزید و حسابی له کنید.

* سیب زمینی و پیاز را هم جداگانه درون بلندر خرد کنید. آبش را گرفته و به نخود اضافه کنید.

* نان خیس خورده و نمک و فلفل و زردچوبه را هم زده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را هم اضافه نمایید.

* هر قدر که دوست دارید می توانید تندش کنید.

* خمیر را خوب مخلوط می‌کنیم و کنار می گذاریم.

* درون یک دیگ کوچک مثل شیرجوش روغن ریخته و بگذارید داغ شود. حرارت باید متوسط باشد که روغن نسوزد و فلافل‌ها مغزپخت شود.

* اگر قالب فلافل دارید که راحت هستید و درون قالب می گذارید و توی روغن می‌اندازید؛ اما اگر نداشتید با اسکوپ زن بستنی یا یک قاشق مواد را برداشته و با دست‌تان فرم داده و درون روغن بیندازید.

* هردو طرف را سرخ کنید و حتما حتماً لای دستمال تمیز آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود تا کمتر دچار عذاب وجدان شوید!!



همچنین مشاهده کنید