یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

رولت کدو حلوایی


رولت کدو حلوایی

● مواد لازم:
▪ پودر قند: یک چهارم لیوان
▪ آرد: سه چهارم لیوان
▪ بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین، پودر میخک: هر یک نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ: ۳عدد …

مواد لازم:

پودر قند:

یک چهارم لیوان

آرد:

سه چهارم لیوان

بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین، پودر میخک:

هر یک نصف قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

۳عدد درشت

پوره کدو حلوایی پخته:

دو سوم لیوان

شکر:

یک لیوان

گردوی خرد شده:

یک لیوان

مواد لازم برای داخل رولت:

پنیر خامه ای:

۲۰۰گرم

پودر قند:

یک لیوان

کره نرم شده:

۶قاشق غذاخوری

وانیل:

یک قاشق مرباخوری

پودر قند:

یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. در سینی مناسب رولت، کاغذ روغنی قرار دهید. روی یک حوله نازک آشپزخانه کمی پودر قند بپاشید. آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، میخک و نمک را با هم الک کنید. تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا غلیظ و یکدست شود. پوره کدو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس آرد را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. مایه کیک را روی سینی بریزید و پهن کنید و سپس گردو روی آن بپاشید. کیک را به مدت ۱۳تا۱۵ دقیقه در فر بپزید. پس از درآوردن، کیک را بلافاصله روی حوله قرار دهید و کاغذ روغنی را از روی کیک بکنید. کیک را همراه با حوله لوله کنید و بگذارید خنک شود. برای تهیه مواد داخل کیک، پنیر خامه ای، پودر قند، کره و وانیل را هم بزنید تا یکدست شود. کیک لوله شده را به آرامی باز کنید و حوله را بردارید. مواد پنیر خامه ای را داخل کیک بمالید و دوباره لوله کنید. رولت به دست آمده را در فویل نایلونی بپیچید و بگذارید به مدت یک ساعت در یخچال بماند. قبل از برش زدن رولت، کمی پودر قند روی آن بپاشید و برش بزنید.



همچنین مشاهده کنید