یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

شکلات مقوی


شکلات مقوی

● مواد لازم
▪ ۲۲۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین
▪ نصف فنجان خامه پرچرب
▪ یک قاشق وانیل
▪ یک تکه چوب دارچین
▪ یک قاشق مرباخوری عصاره بادام
▪ کمی گردو و بادام خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری پودر …

مواد لازم

۲۲۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین

نصف فنجان خامه پرچرب

یک قاشق وانیل

یک تکه چوب دارچین

یک قاشق مرباخوری عصاره بادام

کمی گردو و بادام خرد شده

یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه

خامه را در یک ماهیتابه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و برای چند دقیقه هم بزنید. وانیل را به آن افزوده و هم بزنید. شکلات را در یک ظرف دیگر ریخته و کمی آن را حرارت دهید، خامه را به آن افزوده و هم بزنید. پس از این که مواد بخوبی مخلوط شد آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گردو، بادام، پودر کاکائو، عصاره بادام و دارچین آسیاب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را در قالب ریخته و به مدت سه ساعت در یخچال قرار داده و میل کنید.

ملیحه قریشی