جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
سالاد تبوله با پنیر فتای کبابی
![سالاد تبوله با پنیر فتای کبابی](/web/imgs/16/11/nehu91.jpeg)
سالاد تبوله با سبزیجات و پنیر فتای کبابی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. کبابی کردن پنیر فتا بافت جالبی به آن می دهد و استفاده از آن در کنار سبزیجات کبابی به این سالاد عطر و طعم کبابی می دهد.
مواد لازم:
پنیر فتا ۱۵۰ گرم
ارگانو ۱/۲ دسته
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
بلغور ۲۵۰ گرم
نعناع ۱ دسته
جعفری یک و نیم دسته
خیار ۱/۲ عدد
لیمو ۱ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد
بادمجان ۱ عدد
کدو سبز ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
سیر ۱ حبه
پسته ۵۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. می توانید از دستگاه گریل هم استفاده کنید.
2. پنیر فتا را با نیمی از برگ های ارگانو، کمی روغن زیتون و مقدار کافی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. آن را کنار بگذارید تا مزه دار شود.
3. بلغور پخته و سرد شده را با نعناع، دو سوم جعفری، خیار، آب لیمو و مقدار کافی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت تمایل ادویه بیشتری به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
4. وقتی گریل خوب گرم شد؛ پیاز، بادمجان، کدو سبز، گوجه فرنگی و سیر را در سینی فر بریزید و گریل کنید تا از هر دو طرف کاملا کبابی شوند.
5. بعد از کبابی کردن؛ گوجه ها را له کنید، سیر را از پوستش خارج کنید و بقیه سبزیجات کبابی را خرد کنید. یک سوم جعفری خرد شده و باقیمانده برگ های ارگانو، نمک و فلفل سیاه و کمی روغن زیتون به آن ها اضافه کنید.
6. این بار پنیر فتای مزه دار شده را در سینی فر بگذارید و برای حدود ۵ دقیقه ، تا طلایی و ترد شود، از دو طرف کبابی کنید.
7.در این میان، پسته ها را در ماهیتابه ای کوچک ریخته و برشته کنید، سپس عسل را اضافه کنید و بگذارید تا پسته ها کاراملی شوند(ماهیتابه را مدام تکان دهید تا پسته های کاراملی به آن نچسبند. همچنین به آن ها دست نزنید چون بسیار داغ هستند). بعد از چند دقیقه آن ها را روی کاغذ روغنی چرب شده قرار دهید تا خنک و سفت شوند، سپس آن ها را خرد کنید.
8. برای سرو، ترکیب بلغور را در ظرف بزرگی بریزید، سپس سبزیجات کبابی را روی آن بریزید. پنیر فتای کبابی را در وسط سالاد قرار دهید. کمی روغن زیتون روی سالاد بریزید و پسته های کاراملی را روی سطح سالاد پخش کنید.
نکات:
1. برگ های ارگانو را جدا کنید. نعناع و جعفری را خرد کنید.
2. بلغور را آب پز کرده و آبکشی کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
3. پوست پیاز ها را جدا کرده و آن ها را خلالی خرد کنید.
4. بادمجان را از از طول دو نیم کنید.
5. خیار را ریز خرد کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان محمدجواد ظریف دولت دولت سیزدهم علیرضا زاکانی انتخابات علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
هواپیما هواشناسی تهران پلیس پلیس فتا آلودگی هوا قتل شهرداری تهران پشه آئدس تیراندازی زلزله عزاداری محرم
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو اربعین دلار مالیات قیمت سکه
تلویزیون سینما اوشین فضای مجازی سریال سینمای ایران امام حسین فرهاد مشیری فیلم لیلی رشیدی بازیگر وزارت ارشاد
مغز محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
جو بایدن آمریکا دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی انتخابات آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور سپاهان باشگاه پرسپولیس تراکتور علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات رئال مادرید لیگ برتر ایران مهدی طارمی
اینترنت گوشی هوش مصنوعی عیسی زارع پور روزنامه ناسا اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
خیار گرمازدگی کاهش وزن سرطان لاغری افسردگی صبحانه