دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

لیموناد با طعم نعناع


لیموناد با طعم نعناع

پس از به جوش آمدن آب، زیر آن را خاموش کنید و نعناع را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

مواد لازم:

آب جوش - ۸ پیمانه

آب لیمو - به اندازه کافی

برگ نعناع - یک پیمانه

طرز تهیه:

پس از به جوش آمدن آب، زیر آن را خاموش کنید و نعناع را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

آب را از صافی رد کنید و به آن آب لیمو اضافه کنید.

برای شیرین کردن، می توان از عسل استفاده کرد.

خواص نعناع - مصرف منظم این گیاه رشد باکتری و قارچ را کاهش می دهد.