یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی دارچینی


شیرینی دارچینی

● مواد لازم:
▪ آب: یک پیمانه
▪ کره: یک سوم پیمانه
▪ شکر قهوه ای: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ آرد: یک پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ وانیل: کمی
▪ روغن سرخ کردنی: به میزان کافی
▪ …

مواد لازم:

آب:

یک پیمانه

کره:

یک سوم پیمانه

شکر قهوه ای:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

آرد:

یک پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد

وانیل:

کمی

روغن سرخ کردنی:

به میزان کافی

شکر:

یک چهارم پیمانه

پودر دارچین:

سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

در قابلمه متوسطی آب، کره، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید.

تمام آرد را به آب اضافه کنید و در حالی که می پزد، هم بزنید تا از کنار قابلمه جمع شود و به شکل خمیر دربیاید، سپس از روی حرارت بردارید. بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه خنک شود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. مواد را در قیف با ماسوره ستاره ای بریزید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی، به شکل مستطیل ۲ یا۳ سانت دربیاورید.

هر ۲طرف خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. در کاسه ای شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و شیرینی های آماده را در این مواد بغلتانید.

ارزش غذایی هر یک قاشق مرباخوری دارچین

کالری:

۵

کربوهیدرات کلی:

۲ گرم

فیبر غذایی:

یک گرم

کلسیم:

۴درصد

آهن:

۶درصد