دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مواد غذایی را حفظ کنید


▪ هنگام استفاده مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می‌توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب‌زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون …

هنگام استفاده مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می‌توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب‌زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.

دانه‌های ذرت را باید همیشه در فریزر نگهداری کنید، به این ترتیب، نه تنها تازه می‌ماند، بلکه انجماد، از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد.

پاشیدن شکر روی دیس، رطوبت اضافی را به خود جذب می‌کند و مانع چسبیدن کیک به دیس می‌شود.

اگر می‌خواهید گوشت سفت را نرم کنید، روی همه قسمت‌های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید.

برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، دستمالی را که با سرکه مرطوب ساخته‌اید روی آن بپیچید.

نگهداری موز برای مدت طولانی امکانپذیر نیست و این میوه در مدت زمان کوتاهی از بین می‌رود. برای اینکه مدت زمان بیشتری بتوانید این میوه را نگهداری کنید باید آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید. به این ترتیب آن را برای زمان بیشتری حفظ خواهید کرد.

برای شست‌وشوی میوه و سبزی به هر لیتر آب یک قاشق جوش‌شیرین اضافه کنید. این عمل باعث ضدعفونی‌کردن و از بین بردن ناخالصی‌ها می‌شود. بعد از اینکه حدود ۱۰ دقیقه سبزی و یا میوه را در این محلول قرار دادید آن را با آب سرد بشویید.