شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

خواص سیر سیاه


خواص سیر سیاه

سیر سیاه، اگر چه مانند سیر معمولی شهرت ندارد اما خاصیت آن چند برابر است. سیر سیاه از طریق تخمیر یک ماهه سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده توسط کره ای ها به بازار عرضه شد. این …

سیر سیاه، اگر چه مانند سیر معمولی شهرت ندارد اما خاصیت آن چند برابر است. سیر سیاه از طریق تخمیر یک ماهه سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده توسط کره ای ها به بازار عرضه شد. این روند یک ماهه نیاز به دستگاهی دارد که حرارت را کنترل کند.

خواص سیر سیاه:

ـ ۱۰برابر آنتی اکسیدان موجود در سیر سفید را دارد و بوی نامطبوع ندارد.

ـ‌ خطر بروز کلسترول و سرطان را کاهش می دهد.

ـ آنتی اکسیدان بالای آن، از سلول ها در برابر بیماری ها محافظت و روند پیری را کند می کند.

ـ در سیر سفید چربی به نام الیسین وجود دارد که به طور طبیعی آنتی بیوتیک و ماده ضدقارچ ایجاد می کند. با حرارت دادن آن، الیسین به «اس- الیسیستین» تبدیل می شود که به آنتی بیوتیک و ضدقارچی محلول در آب تبدیل می شود و بدن آن را راحت تر جذب می کند.

ـ از آن جا که روند حرارتی بدون ماده شیمیایی و نگهدارنده انجام می شود، ماده غذایی بسیار سالم به حساب می آید.

ـ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ـ سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند.

ـ به جذب ویتامین B۱ کمک می کند.

ـ باعث جذب پروتئین ها می شود.

ـ کبد را تقویت می کند.