شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
خواص سیر سیاه
سیر سیاه، اگر چه مانند سیر معمولی شهرت ندارد اما خاصیت آن چند برابر است. سیر سیاه از طریق تخمیر یک ماهه سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده توسط کره ای ها به بازار عرضه شد. این روند یک ماهه نیاز به دستگاهی دارد که حرارت را کنترل کند.
خواص سیر سیاه:
ـ ۱۰برابر آنتی اکسیدان موجود در سیر سفید را دارد و بوی نامطبوع ندارد.
ـ خطر بروز کلسترول و سرطان را کاهش می دهد.
ـ آنتی اکسیدان بالای آن، از سلول ها در برابر بیماری ها محافظت و روند پیری را کند می کند.
ـ در سیر سفید چربی به نام الیسین وجود دارد که به طور طبیعی آنتی بیوتیک و ماده ضدقارچ ایجاد می کند. با حرارت دادن آن، الیسین به «اس- الیسیستین» تبدیل می شود که به آنتی بیوتیک و ضدقارچی محلول در آب تبدیل می شود و بدن آن را راحت تر جذب می کند.
ـ از آن جا که روند حرارتی بدون ماده شیمیایی و نگهدارنده انجام می شود، ماده غذایی بسیار سالم به حساب می آید.
ـ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
ـ سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند.
ـ به جذب ویتامین B۱ کمک می کند.
ـ باعث جذب پروتئین ها می شود.
ـ کبد را تقویت می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست