یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
موادغذایی مفید در بارداری، فراموش نشه!
خواص مواد غذایی مفید در دوران بارداری:
– فندق: برای کمخونی و قولنج مفید است. البته افراط نشود.
– لوبیاسفید: معتدل و مفید برای کسانی است که کار فکری دارند.
– انگور: پرکالریترین میوههاست. ضعف را برطرف میکند. خون را صاف میکند. پاککننده کلیه و برطرفکننده ترشی خون و انرژیزاست.
– هلو: دارای آهن، ویتامین «ب» و «ث» میباشد. برای کبد بسیار مفید بوده و چهره را خوشرنگ میکند.
بادام: نرمکننده سینه، تقویت مثانه و درمان سوزش ادرار است. دارای مقدار زیادی فسفر، پتاس، منیزیوم، کلسیم، گوگرد و آهن است. در روغن آن مقدار زیادی ویتامین E وجود دارد.
سبوس برنج: سبوس غلات مانند گندم، جو، ارزن و برنج منابع مهمی از ویتامینهای B هستند. ویتامین B در سبوس برنج یعنی پوستهی خارجی آن وجود دارد که متأسفانه آن را دور میریزیم و در نتیجه اعصاب قوی نداریم، به رماتیسم و نقرس مبتلا میشویم، موی سرمان میریزد و یا زود سفید میشود. به زنان حامله توصیه میشود که در خوردن برنج پوست کنده افراط ننمایند و حتماً آن را با پیاز خام بخورند تا به این وسیله از کمبود ویتامینها جلوگیری کنند.
آلوسیاه: آلوی سیاه و زرد سرشار از ویتامینهای آ (A)، ب (B)، ث، پتاسیم، سدیم و منگنز (C)، قند و هیدرات کربن (مواد نشاستهای)، آهن، کلسیم، فسفر و منیزیوم میباشد. آلو برای درمان رماتیسم، نقرس، تصلب شرائین و مسمومیتهای غذایی و چنانچه صبح ناشتا میل شود برای پیوست مزمن مفید است.
عدس: ضد کمخونی است. شیر را زیاد میکند. دارای ویتامین A و B و C و مقدار زیادی فسفر، آهن و کلسیم میباشد. (افراط در خوردن آن باعث تاریکی چشم و اختلال در وضع قاعدگی و … میباشد و خنثی کنندهی زیانآور آن، خوردن روغن کنجد و پختن آن به همراه برگ چغندر و … است).
کلم: دارای ویتامینهای A و B و C میباشد. کلم داروی همهی دردهاست. برای رفع بیخوابی و سنگینی گوش و تسکین درد مؤثر است. همچنین رشد بچه را میافزاید و سرعت میدهد. زخمهای بواسیر را التیام میبخشد. مقدار ویتامین C موجود در کلم ریشهای، بیشتر از گل کلم و مقدار ویتامین A در گل کلم بیشتر از کلم معمولی است. (از نظر چربی دیر هضم و فقیر، نفاخ و برای مبتلایان به عوارض کبدی مضر است.)
کاهو: عصارهی کاهو، مقدار زیادی آهن و منیزیم دارد. کاهو در خود مس داشته و دوست کبد است. منیزیومی که در کاهو وجود دارد، دارای قوای حیاتی بوده و برای نسوج و عضلات، مغز و اعصاب نافع است، حس مقاومت بدن را در مقابل امراض عفونی مخصوصاً سیاهزخم زیاد میکند.
شلغم: شلغم سرشار از ویتامین A، B و C و حاوی فسفر، کلسیم، پتاسیم، ید و گوگرد است.
وقتی قرار است از خواص مواد غذایی صحبت کنیم حتماً شلغم یکی از موادی است که باید از آن تعریف شود.
تقویتکنندهی نور چشم بوده و به علت داشتن ویتامین A شبکوری را درمان میکند. نرمکنندهی سینه، درمان سرفه و سرماخوردگی، پیشگیرنده و درمانکننده جذام است. در شلغم گوگرد نیز وجود دارد که به کمک ویتامین A از پیدایش سنگ در ادرار جلوگیری و سنگها را خرد میکند. فشار خون را پایین میآورد و در تقویت تخمدانها و تحریکات جنسی نقش مؤثری دارد.
شلغم به علت داشتن خواص فراوان به زنان حامله و شیرده توصیه میشود و خوردن شربت آن در زمان بارداری باعث رشد کودک، آسانی دندان در آوردن، محکم شدن استخوان، زود به راه افتادن، زود حرف زدن و مقاومت در برابر بیماریها میشود و البته خوردن مربای شلغم نیز نافع است.
(شربت شلغم: وسط یک شلغم را گود کنید و گودی آن را پر از شکر نموده و در یخچال بگذارید تا آب بیندازد. این آب مرهم سینه بوده و میتوانید با قاشق به کودکان نیز بخورانید.)
دانستن خواص مواد غذایی مختلف برای هر شخصی می تواند مفید باشد به شرطی که از افراط و تفریط در مصرف آنها پرهیز کند.
– فندق: برای کمخونی و قولنج مفید است. البته افراط نشود.
– لوبیاسفید: معتدل و مفید برای کسانی است که کار فکری دارند.
– انگور: پرکالریترین میوههاست. ضعف را برطرف میکند. خون را صاف میکند. پاککننده کلیه و برطرفکننده ترشی خون و انرژیزاست.
– هلو: دارای آهن، ویتامین «ب» و «ث» میباشد. برای کبد بسیار مفید بوده و چهره را خوشرنگ میکند.
بادام: نرمکننده سینه، تقویت مثانه و درمان سوزش ادرار است. دارای مقدار زیادی فسفر، پتاس، منیزیوم، کلسیم، گوگرد و آهن است. در روغن آن مقدار زیادی ویتامین E وجود دارد.
سبوس برنج: سبوس غلات مانند گندم، جو، ارزن و برنج منابع مهمی از ویتامینهای B هستند. ویتامین B در سبوس برنج یعنی پوستهی خارجی آن وجود دارد که متأسفانه آن را دور میریزیم و در نتیجه اعصاب قوی نداریم، به رماتیسم و نقرس مبتلا میشویم، موی سرمان میریزد و یا زود سفید میشود. به زنان حامله توصیه میشود که در خوردن برنج پوست کنده افراط ننمایند و حتماً آن را با پیاز خام بخورند تا به این وسیله از کمبود ویتامینها جلوگیری کنند.
آلوسیاه: آلوی سیاه و زرد سرشار از ویتامینهای آ (A)، ب (B)، ث، پتاسیم، سدیم و منگنز (C)، قند و هیدرات کربن (مواد نشاستهای)، آهن، کلسیم، فسفر و منیزیوم میباشد. آلو برای درمان رماتیسم، نقرس، تصلب شرائین و مسمومیتهای غذایی و چنانچه صبح ناشتا میل شود برای پیوست مزمن مفید است.
عدس: ضد کمخونی است. شیر را زیاد میکند. دارای ویتامین A و B و C و مقدار زیادی فسفر، آهن و کلسیم میباشد. (افراط در خوردن آن باعث تاریکی چشم و اختلال در وضع قاعدگی و … میباشد و خنثی کنندهی زیانآور آن، خوردن روغن کنجد و پختن آن به همراه برگ چغندر و … است).
کلم: دارای ویتامینهای A و B و C میباشد. کلم داروی همهی دردهاست. برای رفع بیخوابی و سنگینی گوش و تسکین درد مؤثر است. همچنین رشد بچه را میافزاید و سرعت میدهد. زخمهای بواسیر را التیام میبخشد. مقدار ویتامین C موجود در کلم ریشهای، بیشتر از گل کلم و مقدار ویتامین A در گل کلم بیشتر از کلم معمولی است. (از نظر چربی دیر هضم و فقیر، نفاخ و برای مبتلایان به عوارض کبدی مضر است.)
کاهو: عصارهی کاهو، مقدار زیادی آهن و منیزیم دارد. کاهو در خود مس داشته و دوست کبد است. منیزیومی که در کاهو وجود دارد، دارای قوای حیاتی بوده و برای نسوج و عضلات، مغز و اعصاب نافع است، حس مقاومت بدن را در مقابل امراض عفونی مخصوصاً سیاهزخم زیاد میکند.
شلغم: شلغم سرشار از ویتامین A، B و C و حاوی فسفر، کلسیم، پتاسیم، ید و گوگرد است.
وقتی قرار است از خواص مواد غذایی صحبت کنیم حتماً شلغم یکی از موادی است که باید از آن تعریف شود.
تقویتکنندهی نور چشم بوده و به علت داشتن ویتامین A شبکوری را درمان میکند. نرمکنندهی سینه، درمان سرفه و سرماخوردگی، پیشگیرنده و درمانکننده جذام است. در شلغم گوگرد نیز وجود دارد که به کمک ویتامین A از پیدایش سنگ در ادرار جلوگیری و سنگها را خرد میکند. فشار خون را پایین میآورد و در تقویت تخمدانها و تحریکات جنسی نقش مؤثری دارد.
شلغم به علت داشتن خواص فراوان به زنان حامله و شیرده توصیه میشود و خوردن شربت آن در زمان بارداری باعث رشد کودک، آسانی دندان در آوردن، محکم شدن استخوان، زود به راه افتادن، زود حرف زدن و مقاومت در برابر بیماریها میشود و البته خوردن مربای شلغم نیز نافع است.
(شربت شلغم: وسط یک شلغم را گود کنید و گودی آن را پر از شکر نموده و در یخچال بگذارید تا آب بیندازد. این آب مرهم سینه بوده و میتوانید با قاشق به کودکان نیز بخورانید.)
دانستن خواص مواد غذایی مختلف برای هر شخصی می تواند مفید باشد به شرطی که از افراط و تفریط در مصرف آنها پرهیز کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست