یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
نكاتی در مورد كمپوتها
كمپوت از دسرهای میوهای محسوب میشودو در فصلهایی كه میوه كم است میتوان از انواعو اقسام كمپوت استفاده كرد.
به طور كلی این میوه پخته را (كمپوت) اكثرمردم مصرف میكنند. مخصوصا اشخاصی كهدستگاه گوارش آنها به خوبی قادر به هضم كردنمیوههای خام نیست. بنابراین در تهیه آن بایددقت خاصی شود و اندازه و شكر و نوع تازهبودن میوه را حتما باید در نظر گرفت و هنگامدرست كردن آن باید سعی كنید كه شربت آنزیاد جوشیده نشود، زیرا مواد اصلی آن یعنیمیوه زود له میگردد و فرم تكههای میوه از بینمیرود و حالت وارفتگی به خود میگیرد.
اصولا كمپوت را نمیتوان بدون سرپوشیمحكم، زیاد نگهداری كرد، چون شربت آن زیادجوشیده نیست و زود فاسد میشود. بنابراین پساز طبخ آن در قوطی یا شیشه مخصوص ریخته ودهانه شیشه را كاملا ببندید تا هوا به داخل آننفوذ نكند و هنگام پختن حتما نباید درب ظرف كهروی اجاق است گذاشته شود چون بخار بیش ازحد و حرات زیاد داخل ظرف، میوه را له میكند وشربت غلیظ میشود. در واقع شربت كمپوت بایدرقیق و كم شیرین تهیه شود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی حمید نوری قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
شهرداری تهران جاده چالوس هواشناسی تهران سیل قتل آموزش و پرورش وزارت بهداشت سیلاب سازمان هواشناسی چالوس پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو ایران خودرو همستر کامبت دولت سیزدهم یارانه قیمت سکه مسکن چین حقوق بازنشستگان
روز عرفه رسانه ملی سینمای ایران دفاع مقدس سینما موسیقی صدا و سیما سریال بازیگر کربلا
دانش بنیان مایکروسافت ایکس جهاد دانشگاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی
عید قربان رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا اوکراین عراق حزب الله لبنان لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس جام حذفی فدراسیون فوتبال جام ملت های اروپا جواد نکونام
اینترنت هوش مصنوعی مهاجرت ناسا ایلان ماسک سامسونگ گوگل فناوری توییتر تراشه
تغذیه سازمان غذا و دارو کاهش وزن دیابت سنگ کلیه چاقی ویتامین فشار خون تجهیزات پزشکی پیری