سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مصرف زیاد ذرت، حساسیت به دنبال دارد


مصرف زیاد ذرت، حساسیت به دنبال دارد

ذرت، گیاهی پرطرفدار است و در سراسر جهان کشت می شود.

ذرت، گیاهی پرطرفدار است و در سراسر جهان کشت می شود. آن را می توان کبابی یا آب پز کرد و یا به مواد غذایی افزود. اگرچه پرخاصیت است اما عوارضی نیز دارد که در این مطلب به نقل از «هلث نیوز» به آن اشاره شده است.

در برخی افراد مصرف ذرت حساسیت و علایمی مانند جوش های ریز، ورم مخاط غشایی، حالت تهوع و... ایجاد می کند. بسیاری از افراد دچار حمله آسم و خفگی می شوند. علت اصلی بروز این واکنش، وجود پروتئین غیرقابل هضم در ذرت است.

مصرف زیاد آن باعث اضافه وزن می شود.

مصرف زیاد ذرت، خطر پلاگر را افزایش می دهد. پلاگر، به معنای کمبود ویتامین به ویژه نیاسین در بدن است.

نشاسته زیاد آن، باعث احساس خواب آلودگی می شود.

کربوهیدرات موجود در آن، باعث افزایش قند خون می شود. بنابراین مبتلایان به دیابت باید در مصرف آن دقت کنند.

از آنجا که سرشار از نشاسته است، می تواند نفخ و گاز معده ایجاد کند.

فیبر موجود در آن در دفع سموم بدن موثر است اما افراط در مصرف آن باعث درد معده و سوء هاضمه می شود.

در بعضی از افراد مصرف خام آن، اختلالات متعدد روده ای ایجاد می کند.



همچنین مشاهده کنید