سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
اثرات درمانی گردو برای مردان
![اثرات درمانی گردو برای مردان](/web/imgs/16/22/5odyz1.jpeg)
مصرف ۷۵ گرم گردو در روز به افزایش تعداد و بهبود کیفیت اسپرم در مردان نابارور یا دارای مشکلات باروری کمک میکند.
تخمک و اسپرم، هر دو در زایش زندگی نو سهم دارند اما بیش از ۳۰ درصد مشکلات ناباروری در میلیونها زوج بدون فرزند، به سبب ناتوانیهای مردان و کمبود کیفیت و کمیت اسپرم آنهاست.
خبر خوش برای مردان نابارور آن است که بتازگی نتایج پژوهشی که در دانشگاه کالیفرنیای آمریکا به دست آمده مصرف این مقدار گردو به طور روزانه، کیفیت و ساختار سلولهای حیاتبخش مردان ۲۱ تا ۳۵ ساله را افزایش میدهد.
دکتر وندی رابینز و همکارانش در تحقیقی بین بیش از صد مرد که پیرو رژیم غذایی پرگوشت بودهاند، اثر مصرف روزانه اسیدهای چرب اشباع نشده را در افزایش کیفیت اسپرم بررسی کردند.
آنها مردان یادشده را به دو گروه تقسیم کردند که در رژیم غذایی ۵۸ نفرشان گردو و ریزمغذیهای درختی وجود نداشت اما گروه ۵۹ نفره دیگر موظف بودند هر روز ۷۵ گرم گردو بخورند.
ابتدا نمونه اسپرم همه افراد از نظر کیفیت بررسی شد. پس از گذشت ۱۲ هفته از تحقیق بار دیگر آزمایش و نمونهگیری اسپرم تکرار شد و اینجا بود که گروه محققان، علاوه بر مشاهده افزایش سطح اسیدهای چرب امگا۶ و ۳، متوجه افزایش کیفیت و کاهش اختلالهای کروموزمی اسپرمها شدند؛ حال آنکه در گروه دیگر تغییری به وجود نیامده بود.
کیفیت و تعداد سلولهای سهیم در شکلگیری نطفه به عوامل و شرایطی گوناگون وابسته است اما ناهنجاریهای هورمونی، اختلالات سیستم ایمنی، ابتلا به بیماریهای ژنتیک و عفونی، مصرف دارو، آلودگیهای محیطی، تغذیه نامناسب، گرما و حتی عادتهای شخصی مثل نوع لباس زیر مردان در تعداد و کیفیت سلولهای اسپرم دخالت بیشتری دارد.
خوردن گردو، بویژه در حجم مذکور گرچه سبب پدید آمدن تغییراتی در سطح لیپید خون میشود اما از دیرباز به مردانی توصیه میشده که ناتوانیهای جنسی داشتهاند.
همچنین سرشار از روغن امگا۳ است که افزون بر قابلیت شکست چربیهای مضر و کاهش وزن، جزو اسیدهای چرب اشباع نشدهای است که وجودشان در رشد اسپرم و شکلگیری غشا سلولی ضروری است.
در برخی تحقیقات دیگر مشخص شده که سلنیوم و ویتامین E موجود در گردو نیز سبب حفظ کیفیت، دوام سلولها و افزایش باروری مردان میشود.
در بین خوراکیهای موثر در افزایش قدرت باروری مردان، از جگر (محتوی ویتامین A و روی)، کرفس (دارای اندرواستنون و فرومون) هلو و پرتقال (سرشار از ویتامین C)، موز (منبعی از آنتیاکسیدان مورد نیاز برای حفظ کیفیت سلولها)، خرما (حاوی مواد قندی، پتاسیم و ویتامینهای گروه B)، عسل و... بکرات یاد شده است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران چین دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس انتخابات
تهران آتش سوزی پلیس قتل هواشناسی قوه قضاییه سیاست شهرداری تهران اربعین سازمان هواشناسی پشه آئدس وزارت بهداشت
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد محرم ماه محرم سینمای ایران فضای مجازی دفاع مقدس سینما تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا تئاتر
دانشگاه فناوری شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ غزه اسرائیل یمن آمریکا فلسطین روسیه ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
همستر کامبت سامسونگ بیماری گوگل فیلترینگ ایلان ماسک سرعت اینترنت مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
رژیم غذایی فشار خون سرطان دیابت ویتامین بارداری افسردگی استرس سازمان نظام پزشکی