چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

خوراک کلم


خوراک کلم

● مواد لازم:
▪ خرده نان نرم: نصف پیمانه
▪ پنیر پارمیزان رنده شده: یک چهارم پیمانه به اضافه ۲قاشق غذاخوری
▪ کره آب شده: ۴قاشق غذاخوری
▪ کلم بروکلی: ۴۰۰ گرم
▪ گل کلم: ۴۰۰ گرم
▪ پیاز خرد …

مواد لازم:

خرده نان نرم:

نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده:

یک چهارم پیمانه به اضافه ۲قاشق غذاخوری

کره آب شده:

۴قاشق غذاخوری

کلم بروکلی:

۴۰۰ گرم

گل کلم:

۴۰۰ گرم

پیاز خرد شده:

یک عدد بزرگ

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

شیر:

یک و یک چهارم پیمانه

پنیر خامه ای:

۱۱۲ گرم

نمک، فلفل، پودرسیر، پودر جوزهندی:

به اندازه کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خرده نان، ۲ قاشق پنیر پارمیزان، ۲ قاشق کره آب شده و ادویه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. گل کلم و کلم بروکلی را به اندازه های مناسب برش بزنید. ۲قاشق کره را در ماهیتابه بریزید، پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شود. آرد را اضافه کنید و پس از تفت دادن، شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. پنیر خامه ای و باقی مانده پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله، کلم بروکلی و گل کلم را به مواد اضافه و مواد را کاملا آغشته کنید. مواد را در ظرف پیرکس بریزید و روی آن مخلوط خرده نان بپاشید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. در صورت نیاز می توانید از قبل گل کلم و کلم بروکلی را بخارپز یا نیم پز کنید.

ارزش غذایی هر پرس

کالری:

۱۷۹

کربوهیدرات:

۱۳ گرم

کلسترول:

۳۱ میلی گرم

سدیم:

۴۳۲ میلی گرم

چربی:

۱۱ گرم

فیبر:

۳ گرم

پروتئین ۷ گرم