سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

کیک آلو سیاه


کیک آلو سیاه

▪ زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
▪ زمان پخت: ۳۰ دقیقه
▪ مقدار: ۳ تا ۴ نفر

● مواد لازم
▪ کره: ۱۸۵ گرم (به دمای محیط باشد)
▪ شکر: ۱۶۵ گرم
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ آرد: ۳۳۵ گرم
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ …

زمان آماده‌سازی:

۳۰ دقیقه

زمان پخت:

۳۰ دقیقه

مقدار:

۳ تا ۴ نفر

مواد لازم

کره:

۱۸۵ گرم (به دمای محیط باشد)

شکر:

۱۶۵ گرم

تخم‌مرغ:

۲ عدد

آرد:

۳۳۵ گرم

بیکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

شیر:

سه‌چهارم لیوان

آلو سیاه:

به تعداد موردنیاز

آماده‌سازی:

در ظرف جاداری کره و شکر را با همزن برقی، خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با شیر در دو مرحله به کره و شکر اضافه کنید.

مواد را داخل قالب (با قطر ۲۵ سانتیمتر، چرب‌شده و آردپاشی شده) بریزید.

آلوهای سیاه را که قبلا از وسط نصف کرده و هسته آنها را جدا کرده‌اید، روی پایه کیک بچینید.

روی گاز: در آخر کیک را در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

فوت آشپزی:

آلوها را نباید روی خمیر فشار دهیم.

میزان کالری:

۴۴۴

مجله پردیس زندگی من

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir