یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

توپک شکلات تلخ


توپک شکلات تلخ

● مواد لازم:
▪ شکلات تلخ - ۳۵۰ گرم
▪ مغز (گردو یا بادام و ...) خام - یک و دوسوم لیوان
▪ خرمای ریز خرد شده - ۲۳۰ گرم
▪ نمک دریایی - یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پوست پرتقال - نصف پرتقال
▪ آب - دوسوم …

مواد لازم:

شکلات تلخ - ۳۵۰ گرم

مغز (گردو یا بادام و ...) خام - یک و دوسوم لیوان

خرمای ریز خرد شده - ۲۳۰ گرم

نمک دریایی - یک چهارم قاشق مرباخوری

پوست پرتقال - نصف پرتقال

آب - دوسوم لیوان

طرز تهیه:

شکلات را در ظرفی بریزید و روی قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید و بگذارید آب شود.

دوسوم مغزها و آب را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن بزنید و بقیه مغزها را خرد کنید و کنار بگذارید.

شکلات، مخلوط مغز، خرما، نمک و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

شکلات ها را به اندازه گردو و به شکل دایره در بیاورید و در مغزهای خرد شده بغلتانید.

توپک ها را تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.