دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
توپک شکلات تلخ
مواد لازم:
شکلات تلخ - ۳۵۰ گرم
مغز (گردو یا بادام و ...) خام - یک و دوسوم لیوان
خرمای ریز خرد شده - ۲۳۰ گرم
نمک دریایی - یک چهارم قاشق مرباخوری
پوست پرتقال - نصف پرتقال
آب - دوسوم لیوان
طرز تهیه:
شکلات را در ظرفی بریزید و روی قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید و بگذارید آب شود.
دوسوم مغزها و آب را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن بزنید و بقیه مغزها را خرد کنید و کنار بگذارید.
شکلات، مخلوط مغز، خرما، نمک و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
شکلات ها را به اندازه گردو و به شکل دایره در بیاورید و در مغزهای خرد شده بغلتانید.
توپک ها را تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست