یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
توپک شکلات تلخ
مواد لازم:
شکلات تلخ - ۳۵۰ گرم
مغز (گردو یا بادام و ...) خام - یک و دوسوم لیوان
خرمای ریز خرد شده - ۲۳۰ گرم
نمک دریایی - یک چهارم قاشق مرباخوری
پوست پرتقال - نصف پرتقال
آب - دوسوم لیوان
طرز تهیه:
شکلات را در ظرفی بریزید و روی قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید و بگذارید آب شود.
دوسوم مغزها و آب را به مدت ۳۰ ثانیه با همزن بزنید و بقیه مغزها را خرد کنید و کنار بگذارید.
شکلات، مخلوط مغز، خرما، نمک و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
شکلات ها را به اندازه گردو و به شکل دایره در بیاورید و در مغزهای خرد شده بغلتانید.
توپک ها را تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی شهرداری تهران زاهدان سیل فضای مجازی یسنا باران سازمان هواشناسی سامانه بارشی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار مسکن تورم قیمت طلا بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ارز ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی پایتخت موسیقی مهران غفوریان دفاع مقدس صداوسیما سریال سینمای ایران کتاب
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا جواد نکونام باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا عکاسی تبلیغات کولر مایکروسافت
دیابت چای کودک توت فرنگی چاقی قهوه