چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

تغذیه و بینایی


تغذیه و بینایی

● تغذیه و سلامتی چشم ها:
تحقیقات به عمل آمده نشان می دهند كه آنتی اكسیدانها، احتمال ابتلا به كاتاراكت و دژنراسیون ماكولا را كاهش می دهند. ممكن است آنتی اكسیدانها اثرات مفید …

تغذیه و سلامتی چشم ها:

تحقیقات به عمل آمده نشان می دهند كه آنتی اكسیدانها، احتمال ابتلا به كاتاراكت و دژنراسیون ماكولا را كاهش می دهند. ممكن است آنتی اكسیدانها اثرات مفید دیگری نیز داشته باشند، به عنوان مثال ویتامین A چشم ها را در برابر نابینایی محافظت می كند و احتمالاً ویتامین C نقشی در پیشگیری تا كاهش گلوكوم داشته باشد. اسیدهای چرب ضروری نیز از راههای گوناگون مانند كاهش علایم خشكی چشم و محافظت در مقابل آسیب ماکولا وارد عمل می شوند.

سعی كنید مواد مغذی محافظ چشم را به اندازه كافی مصرف كنید.

ویتامین A :

روغن ماهی ، جگر ، هویج ، سیب زمینی شیرین

لوتئین و گرانتنین :

اسفناج ، كلم

ویتامین C:

فلفل های شیرین (سبز و قرمز) ، كلم، توت فرنگی، گل كلم، پرتقال ، طالبی

بیوفلاونوییدها :

مركبات ، گیلاس ، آلبالو ، انگور ، آلو

ویتامین E:

دانه آفتابگردان ، بادام ، فندق

سلینوم :

آجیل ، مخمر ، غذاهای دریایی

روی :

صدف دریایی ، همبرگر ، گندم ، آجیل

اسیدهای چرب :

ماهی آبهای سرد(سالمون ـ قزل آلا)

در كل می توان گفت بهتر است كه رژیم غذایی شما شامل مقدار فراوانی سبزیجات در روز ، دو وعده ماهی در هفته و میوه های زرد یا قرمز رنگ باشد.